/

Blande bilder från livet

Jag har ju tjatat om hur intensvit livet varit på slutet och att allt jag gjort i princip har varit att jobba. Men där emellan har jag faktiskt hunnit med lite mer saker också. Jag bloggar ju mest för min egna skull för att kunna gå tillbaka och titta på bilder från mitt vardagsliv och läsa om de tankar jag haft vid dessa olika perioder i livet. Därför kommer här en massa spontana bilder från de senaste två veckorna. 
(null)
Förra veckan hann jag med hela tre vändor till Ikea. Det ni. Här hittade Ida sin nya favoritmöbel. 
 
(null)
Vi handlade så pass mycket att den lilla hyrbilen knappt rymde oss själva. Det var en nervös biltur från boländerna till stan vill jag tala om. 
 
(null)
Älskar utbildningsdagar! Lärde mig så mycket .
 
(null)
Detta var förra fredagen. Vi hade precis hivat upp soffan för balkongen (yes, den gick varken in i hissen eller trapphuset) och sedan hämtat alla mina saker från lägenheten i stan. Därefter tyckte vi att vi förtjänade lite flyttmat och rödvin. En himla mysig stund med min älskade familj som jag kommer se tillbaka på med värme<3. 
 
(null)
Ännu en sväng på ikea. Det är alltid lika mysigt att gå genom barnavdelningen. Jag har börjat känna mig så himla redo för barn ha-ha. Har till och med börjat tänka på praktiska detljer som att det faktiskt går att skaffa barn i lägenheten, det finns plats för både skötbord och spjälsäng... ;-). Men det är några år bort i tiden. Tyvärr! 
 
(null)
Vi handlade en del även på lördagen. 
 
(null)
Mitt kvitto :-). Det var den lönen det. 
 
(null)
Att försöka få en bild på båda mina föräldrar där ingen blundar eller gör något annat konstigt är inte det lättaste. Men fina är dem ändå! Vi avslutade en lång dag med middag och vin på min favoritrestaurang, Plock. Gud maten där är så himla god. Och det var nog sista kvällen för i år som det gick att sitta utomhus. Det känns fint att jag fick börja och avsluta sommaren vid exakt samma bord tillsammans med mina föräldrar. Med plus 30 grader den andra juni precis efter att jag tagit examen och kanske plus 15 grader den sjunde september efter att jag precis flyttat in i mitt nya hem. 
 
(null)
Igårkväll gick jag på helg (den enda lediga helgen i september och den enda gången i höst som jag har tre dagar i rad ledigt) och jag hade bjudit in alla tjejkompisar till lägeneheten för att fira med mig. Tyvärr tog jag inga bilder alls vilket känns väldigt tråkigt, hade gärna fått en bild på oss alla samlade. Jag kände mig så himla tacksam och rik som har så många fina vänner. Medan några gick hem gick några av oss ut och dansade på stocken. Jag och Carro sade när vi kom dit att vi ska stanna tills de tänder lamporna på dansgolvet. Sagt och gjort ha-ha. Men nu är jag redo för en höst i mysandets tecken. Jag ser fram emot fredagskvällar framför Idol med chokladbollar följt av cykelturer under kripiga mornar påväg till gymmet, när sadeln är fuktig och vägen täckt av löv. Det är så himla svenskt att längta efter kylan och mörkret. Men jag har en bra känsla för den kommande hösten.