/

Saknad

Som jag saknar det. Sommaren och ljuset. Lättnaden och friheten. Jag saknar ballongerna och visselpiporna, björkkvistarna och de nerkladdade lakanen. Jag saknar musiken och dansen tillsammans med skratten och glädjetårarna. Men framförallt saknar jag alla de människor jag fick dela det med. Idag träffade jag tre av dem över en lunch på stan och i veckan kommer fyra av dem hem. Vilken energi det tillför!

/

Det är vi själva som bestämmer över våra liv, så det är inte konstigt att de ser ut som de gör.

Har varit lite låg på senaste tiden trots alla blommor och solens generösa strålande. Min jobbsituation har kännts lite ohållbar och det är därför med lättnad jag nu kan säga att jag är tillbaka på Söränget. Jag var aningen orolig att jag skulle "bestraffas" av livet på grund av det enligt mig oansvariga beslutet att säga upp mig från en heltid för att istället återgå till att vara vikarie. Men oron behövde inte vara mer än sextioen minuter då det var den exakta tiden det tog från att jag meddelat resursaren att jag var tillgänglig igen till dess att jag fick ett pass. Ikväll ska jag överösa gamlingarna med kärlek :-). 


/

Högskoleprovet

Klockan är strax efter åtta en lördagsmorgon och jag sitter på kommunhuset, redo att skriva högskoleprovet. Eller ja, redo är väl kanske att ta i. Men redo att få det bortgjort iallafall. Det har varit en turbulent vecka minst sagt, allt från glädjande stunder som inneburit blombud i mitt namn till mer dramatiska  stunder. Det känns nästan skönt att få koppla bort världen för en dag och endast fokusera på den akademiska världens alla ord, tecken och begrepp. Jag önskar alla er andra som ska skriva högskoleprovet ett stort lycka till, se till att fira ordentligt sedan ikväll då det är över! 

I brist på bilder delar jag med mig av en glad bild från en bra kväll förra helgen!