/

Inredning till lägenheten


Ovan syns två inköpta favoriter till lägenheten! Kristallkronan fick jag till ett riktigt bra pris tack vare registreringsrabatt och den berömda tvålpumpen var en present från mamma. Trodde aldrig någonsin att jag skulle kunna bli engagerad i inredning men numera är det allt som snurrar runt i mitt huvud. Vilken soffa ska jag ha, vilken storlek ska matsalsbordet vara, mörka eller ljusa gardiner? Alla år av mammas fixande och donande hemma har nog haft lite inverkan på mig trots allt ;-). 
/

Camilla och Malin 20 år!

Då var sista jobbhelgen för denna sommar över! Känns galet bra även om det är läskigt vad tiden springer iväg snabbt. Igårkväll firade vi att Camilla och Malin fyller 20 år. Det var bubbel, grillat till middag, kubbspel och dans med alla mina favorittjejer innan kvällen övergick i natt och gräsmattan byttes ut mot ett dansgolv. Riktigt rolig kväll. Är så tacksam över livet och allt vad det innebär! 
/

Norrfällsviken!

Trots att det är fredag och helgen precis börjat känns det som om jag haft helg redan. I onsdags efter jobbet stod nämligen restaurangbesök på schemat med Anders släkt. Innan bjöds det på fördrink hos hans mamma och oj vad trevlig kväll det blev! Torsdagsmorgon startade sedan med en cykeltur in till stan för frukostbuffé innan bilen rullade söderut mot Norrfällsviken. Där har vi ätit gott, skrattat tills tårarna runnit och magen gjort ont. Jag har haft ett par himla trevliga dagar och det har varit så kul att få lära känna Anders släkt ytligare! Hade gärna stannat kvar med de resterande men jobbet kallade. Dock är det min sista helg för den här sommaren, därav en fortsatt optimism! 

Har haft alldeles för roligt för att ta bilder vilket såklart blir tråkigt i efterhand. Men ett par lyckades jag skrapa ihop från Anders snapchat. 
En stor glädje i dessa dagar var denna lilla prinsessa. Jag har alltid längtat efter barn men nu är min barnlängtan tamigfan nästan skrämmande. Blir ärligt sorgsen då jag tänker på att det ligger minst fem år bort . Men den dagen tänker jag älska mitt barn så pass att hen blir less på mig innan hen ens kan uttala orden :-). 
Som sagt, ett hus vid havet är ett mål i mitt liv. Gärna en av dessa sjöbodar i Norrfällsviken! Kan inte sluta le då jag tittar på den här bilden! Sötaste lilla unge.