/

Julgran

Igår under första advent begav vi oss ut i snöstormen för att inhandla julpynt. Jag hade the time of my life och tyckte allt var helt faktiskt mysigt medan Jesper var trött och ja, hade lite mindre kul ;-). Men som de säger, happy wife happy life, så han höll ut för min skull och bar hem granen genom blåsen och kylan <3. Nu är allt på plats och jag kunde inte vara mer nöjd. Det bästa med att vara vuxen och bo själv är att få bestämma att det är okej att pynta granen den 28e november he-he. Nu saknas bara julklappar unden den. 

Ser ni förresten hur ljusen speglar sig i golvet? Min inre pedant spinner av belåtenhet hö-hö. Rent och blänkande ska det vara.


/

Uppsala beerpong open

Uppsala beerpong open ägde rum på Snerikes i lördags och shit vilken rolig dag! Dagen startade med en borttappad börs som visade sig ha legat ute under min cykel hela natten... Jag har så överfulla väskor att allt ramlar ut. Kaos. Jaja. Vidare blev det frukost och fix hos Ebba! 
Ebbas utklädnad var verkligen klockren! 
Jag blev ändå rätt nöjd med sminket igår he-he. 
I kön in stötte vi på dessa filurer! De visade sig att deras lag hade exakt samma speltider som mitt och Ebbas = perfekt upplagt för häng hela dagen! 
Vi var glada trots lång kö och kyla! 
Obligatoriska "om jag tappar bort min garderobs-lapp-bilden". 
"Fota utklädnaden innan vi förstör den med öl-kladd".
Ett av rummen med spelbord. Det vinnande laget vann tydligen ett sådant här bord. Vore episkt att ha! 
Vi hann med en uppvärmningsrunda innan vår första match he-he. 
Taggade innan match! 
Första matchen blev tyvärr förlust med 6-10. Dock dagens enda förlust! 
Efter första matchen blev det lunch - och därefter behövde sminket bättras på! 
Match nummer två vann vi = superglada!
Vinsten firades med bubbel i plastglas. 
Vi vann även vår tredje match vilket verkligen var viktigt he-he. Så nöjda! 
Sofia och Elina tog sig till slutspel! 
Det blev två omgångar hamburgare under dagen, riktigt goda sådana också måste jag säga! 
Finalen hölls vid 20.30 och dessa okända grabbar som är lyckligt ovetande om att de hamnar på min blogg (hehe) vann. 
Vi svidade om och tog oss några byggander bort till V-dala för lite blåsbärsnyp. 
Då vi ändå varit så onyttiga hela dagen tyckte vi att det var lika bra att fortsätta på det spåret. 
Trötta men glada! 
Precis då vi var redo att kasta in handduken och gå hem vid 23.30 hörde Ebbas kille av sig och undrade om vi ville joina dem på deras förfest. De var dem som anordnat hela dagen så de hade bord och muggar att fortsätta spela med. 
Jag och Ebba vann dessa trattar som pris för "bästa utklädnad". Det var kul att de kunde komma till nytta så snabbt ;-). Då gänget drog ut drog vi tjejer hem, cirka 14 timmar från det att dagens festligheter startade... Det var ett under att jag faktiskt mådde bra igår :-). 
/

FREDAG

Bäst hittills denna vecka:
Hm. Var kanske mitt egna träningspass jag fick till i tisdags. Ett av de bästa jag satt ihop bästa faktiskt ;-). Eller middagen med Öviks-tjejerna i onsdags! 
 
Sämst hittills denna vecka:
Alla mina jäkla Telia-räkningar jag får. Jag har fått fakturor på grejer jag inte tecknat som jag nu måste betala (trots att jag sagt upp dem) eftersom fakturorna skickats ut. Och detta har hänt mig flera gånger. Usch. Jaja. Pengar kommer och går. 
 
Det här tänker jag mycket på:
Vad jag vill göra av min utbilding. Nu då vi läser sexuell och reproduktiv hälsa är jag helt inne på att bli barnmorska igen. Det finns så mycket roligt och jag har verkligen ångest över hur jag ska kunna välja endast ett område att specialisera mig på ha-ha. Vill jobba på alla avdelingar och bli expert på allt. 
 
Vad jag har på mig idag:
Min nya rosa favoritblus, svarta jeans och stövlar med klack. På det ett diadem med pärlor. Kände för att piffa till mig idag ;-). 
 
Fredagssminket:
Som alla andra dagar. Cover all mix för att dölja mina mörka ringar under ögonen, lite puder, eyeliner och mascara. Done. 
 
Nästa vecka ser jag fram emot:
Att få jobba! Som jag saknat det hö-hö. Samt kursen i S-HLR på onsdag. 
 
Vad jag gör denna fredag:
Imorse var det frukost på Norrlands nation med ett härligt gäng som gällde. Sedan plugg på Blåsenhus hela dagen innan Body Pump spm fick bli veckans fredagspass (mitt standard-fredagspass i Kettlebell var inställt :( ). Sedan blev det en sväng på stan för att inhandla det sista inför imorgon, handla mat, hämta ut paket, hem och laga maten och nu myskväll med Jesper i soffan<3. 
 

Morgondagens planer:
Vakna tidigt för att köpa med mig frukost hem till Ebba där det vankas fix och trix innan vi vid elva beger oss till Snerikes för beer-pong turnering dagen lång. Så himla pepp! 

Vad jag ska göra på söndag:
Köpa julpynt! Det är helt sjukt att du inte äger julpynt Jesper trots att du bott här i snart fyra år ;-). Nu då jag är med i bilden blir det ändring på det hö-hö. December är en av årets bästa månader! 

Inte någon bild från idag utan från i onsdags. Var lite piffig med blus då också till skillnad från min annars obligatoriska vardagsuniform i form av stickad polotröja för att hålla värmen.