/

23 timmar till ledighet

God eftermiddag. Jag har precis slagit igen böckerna och känner mig klar inför tentan som äger rum imorgon. En hel höst av plugg och slit kombinerat med jobb, sjukdom, träning, socialt och markservice. Fasen vad skönt det ska bli imorgoneftermiddag när allt är avklarat. Då ska denna donna dricka bubbel, det säger jag. Och sedan ska jag ha en hel helg av mental vila innan nästa kurs börjar på måndag he-he. Men ännu är det länge dit. Jag ska faktiskt följa med min syster på yoga ikväll för att varva ner lite inför imorgon. Jag har haft lite svårt att somna de senaste kvällarna och vaknat innan väckaren ringer vilket inte är likt mig. Det är nog underliggande stress och alla begrepp som CO, SVR, CVP, PAP, MAP osv snurrar runt i huvudet på mig. Jag behöver djupandas en timma och bara vara i nuet. Det blir nog bra för att all kunskap ska falla på plats. 
(null)
Såhär har det känts stundtals he-he. 
(null)
En morgon förra veckan efter morgonträningen på gymmet som jag börjat hänga med på. Det tar emot när väckaren ringer vid 05 men ack vad skönt det är när man är duschad och klar för dagen innan 08 på morgonen. 
(null)
Uppsala har bjudits på en hel del fina höstdagar. 
(null)
Och jag har bjudits på en tung uppförsbacke efter nästan fyra veckor utan träning. Men idag kändes det faktiskt riktigt bra. Det tog ett tag att få upp flåset och väcka alla muskler som blivit passiva efter veckor hemma i soffan. Det syns på mitt ansiktsuttryck he-he. 
(null)
Har jobbat en del och tagit en del extrapass. Dumt egentligen. Men vad gör man inte för att föröska hjälpa kollegorna som sliter som djur. 
(null)
Sofia har fyllt år så vi firade henne i lördags med brunch. 
(null)
Det här glaset prosecco var välförtjänt ska jag säga. Usch vilken helg vi hade på akuten. Inga vårdplatser. Inga rum lediga till ambulanserna som stod på kö. Sjuka patienter. För lite personal. 
(null)
Det var trevligt att träffa alla tjejer igen<3. 
(null)
Påväg till mer jobb. 
(null)
Och efter jobbet: mer plugg. Och lite motivation i form av skumtomtar he-he. Trots att det bara var oktober. 
(null)
Vi har övat praktiska moment på KTC inför den praktiska examinationen som också äger rum imorgon. Är mer nervös inför den än inför tentan. 
(null)
Igår när jag och en kursare/kollega försöka banka in den sista kunskapen. Jag är så tacksam att jag har folk att diskutera med, även om ingen kan ersätta min blåsenhus-kompanjon Fredrik. 
(null)
(null)
Igår eftermiddag fångade jag lite solljus med en eftermiddagspromenad. The perks of att träna på morgonen = fritid på eftermiddagen. 
(null)
Mörkret föll dock snabbt. 
(null)
Och det hann skymma helt innan jag kom hem. Men det var en vacker skymning. 
(null)
Imorse under ännu ett morgonpass. Förutom att jag blir mer tidseffektiv lär jag känna nya människor också. Bara trevligt ur alla aspekter.