/

BRÅVALLA

Jag har 6 jobbtimmar kvar ikväll sedan är jag fri för resten av veckan. Den fria tiden tänker spenderas på bästa vis med massa härliga människor i Bråvalla! Åh jag är galet taggad! Har under förmiddagen packat klart allt vilket förstärker känslan, snart står vi där! Vi var nyss iväg och köpte en högtalare också, himla korkat av oss egentligen då vi åker ner för att lyssna på livemusik men ändå köper en högtalare för cirka 1000 kronor haha. Men den kan vara mysig att ha på dagarna! ÅH VAD KUL DET KOMMER ATT BLI!
 
/

Ledig dag

Lediga dagar är mycket mer uppskattade när man testat på att jobba. Skola går verkligen inte att jämföra med jobb enligt mig då jag alltid älskat skolan. Jag menar, där finns ju alla vänner och dessutom får man rast varje timme! Åh vad jag saknar skolan och alla människor, får panik då jag inser att det bara är ett år kvar av denna underbara tid. Men jag kan trösta mig med att jag lär plugga vidare i minst fem år till sen haha.

Annars då? Denna dag startade klockan åtta och innan tolv hade jag hunnit med både körlektion, en runda på stan och lunch medan Amanda vandrade nyvaken ner hit för att slinga mitt hår haha. Livet som morgonmänniska for winning! Sedan har jag hunnit träna också och jag säger då det, att känna hur svetten droppar i ögonen är verkligen en av de bästa känslorna! Ikväll blir det nog lugnt i väntan på att Tomas jobbat klart, sedan romantisk middag för två!

/

Cash is king

Åh äntligen lite ledighet! Denna vecka var den tuffaste jobb-veckan på hela sommaren, snacka om att gå in hårt. Men man lär sig bäst den tuffa vägen, eller hur? Dessutom rullade pengarna in ganska fint nu då det var storhelg och midsommar! Midsommarafton firades förresten här hemma hos mig med ett gäng härliga men grisiga människor haha, efter tjugoen vakna timmar var det en ganska less Emelie som städade. (Plus Tobbe då haha, än en gång tack!) Men trevligt hade vi! Nu är det bara att ladda om inför mer festligheter då Bråvalla ligger runt hörnet och väntar på oss. Är galet taggad!