/ emelie forsberg /

DE TRE MUSKETÖRERNA

Godkväll gott folk!
Lov är helt underbart härligt och vintern är hittills ganska mysig. Speciellt då man får ligga och dra sig på mornarna med sin favorit när man vet hur kallt det är ute. Dagen till ära har spenderats på stan med Tomas följt av en fika med tjejerna, köpte även en present till mormor eftersom hon blir ett år visare till helgen. Nu vet ni det haha.
För tillfället är jag ute och hallar på vägarna och har staden som mål där jag ska möta upp två partytjejer och sedan beger vi oss på partaj såhär mitt i veckan. Jag känner mig väldigt djup idag också, så vem vet om jag slänger ihop någon diktsamling eller något inatt? Det återstår att se.. ;-).
Bilden är sedan i somras, fan vad bra ni är tjejer!

/ emelie forsberg /

c'est la vie

Buenos dias amigos!
Mycket har hänt sedan sist, vi har gått över till vintertid, vi har invigt de första dagarna på lovet och min kusin har hunnit fylla sju! Och allt detta sedan i lördags haha. Jag har spenderat större delen av lovet hittills med Tomas, vi har gjort allt från att baka pepparkakor till att träna och lyssna på ljudböcker. Galet bra start på veckan!
Ikväll blir det bio med ett gäng tjejer, jag ät faktiskt lite nervös då det är premiär för mig och skräckfilm på bio hehe. Men kul blir det garanterat!

/ emelie forsberg /

HÄNDERNA UPP I LUFTEN, PANNAN MOT BAREN, NU SPRÄNGER VI TAKET

Gårdagen bestod av en fet klassfest med två feta naturklasser. Det var riktigt kul och jag tycker om er allihopa så mycket! Om vi festar såhär nu, hur ska det då bli till studenten..?
Imorse så vakande jag i världens finaste killes armar och just ni befinner jag mig på skyttis för att grilla hamburgare i solen. Senare ikväll blir det middag hos Johanna med ett härligt gäng människor innan vi åker iväg på Halloween-fest nummer två för helgen. Hur kung?