/

Måndagspeppen är total

Måndagspeppen är total! Det var ljust ute då jag drog isär gardinerna imorse, teoriblockets första gruppuppgift är färdig och jag kunde åka hem innan tre med dagens agenda och lite till avbockat. Det bästa med att vara tillbaka till plugget är nog - förutom att kunna skratta avslappnat med vänner och pilla med mobilen när man vill... - att slippa scrubsen och ha kläder på sig tillsammans med utsläppt hår. Måste bli bättre på att klä mig fint med tanke på att större delen av mitt liv sedan kommer att spenderas i vita kläder utan passform. 

Denna måndag kände jag för att vara administrativ = bar en skjorta jag köpte då jag ville bli Noora efter att ha sett skam ha-ha. Skrynklig och även den utan passform, men den är rosa och fin ändå tillsammans med jeans, smycken och utsläppt hår! Nu bär det snart iväg för ett benpass tillsammans med Julia. Dock är mina ben rätt möra efter att ha provat första passet i "the open", 17.1 igår. Fyyyyfasen vad jobbigt. Ni som intresserar er av crossfit, googla fram detta pass och kör om ni vill testa er kondition och ert pannben. Ni kommer få er en utmaning minst sagt! 


/

Helgen

Fem veckors praktik är över jag måste erkänna att jag är lättad. Det har varit väldigt roligt och lärorikt men att vara "ny på jobbet" varje vecka i fem veckor med nya handledare i princip varje dag är utmattande. Det ska bli skönt att få styra över mina egna dagar igen. 

Att praktiken var avklarad och CSN samt lön anlänt till kontot firades med party i fredags. Jag styrde drinkkväll som förfest vilket var riktigt trevligt. Det blev dock en tidig kväll = vaknade utvilad vid sju på lördagmorgon ha-ha. Rebecka som var på besök från Stockholm och Sofia kom förbi på frukost innan jag och Ebba tog en promenad i solen, vädret var fantastiskt igår! Kvällen ägnades åt att spela Risk med Ebba och Ludde, ett riktigt roligt spel som jag tyvärr förlorade rätt hårt i medan Jesper som alltid vann...

Denna söndag kickstartades med hot yoga klockan nio. Det skönaste passet hittils helt klart! Det är så fint av Jesper att följa med mig på mina påhitt, speciellt då det är något så "flummigt" som hotyoga och dessutom tidigt på morgonen<3. 
Några av kvällens drinkar och vänner!
Scones och smoothie i solen = lajvet. 
/

Hot yoga part two

Denna söndag har mestadels ägnats åt träning - och sömn där emellan ha-ha. Hot yoga part two: inte alls lika hemskt som sist! Det var fortfarande riktigt jobbigt men värmen var inte lika påträngande. Antingen hade jag bättre grundförutsättningar och bättre dagsform idag med mer sömn i bagaget och kanske bättre vätskebalans, har nämligen svårt att tro att jag blivit uthärdigare efter endast en gång. Alternativt visste hjärnan vad som komma skulle och kunde ställa in sig bättre. Hur som helst var det skönt att inte bara plågas utan faktiskt kunna uppskatta hur kroppen ansträngdes i värmen. Kanske ger mig på att köra två gånger nästa vecka om tiden och orken tillåter. Hoppas bara inte jag fastnar för denna träningsform då årskort ligger på ett femsiffrigt belopp... 

Tre snaps från dagen: förmiddagens träningspass i en solig och ljus lokal. Ett soligt och varmt Uppsala samt en snap från Jesper efter yogan ikväll. Har världens bästa pojkvän som överöser mig med omtanke (och god mat)<3.