/

Fransar

Har länge velat testa att göra fransar då jag tycker det ser så himla charmigt ut. Idag slog jag verk i sak och jisses vad nöjd jag blev! Jag var lite orolig att det skulle se väldigt onaturligt ut på mig då jag är så pass ljus i både hyn och fransarna, men Anna-Maria som gjorde fransarna på mig var himla duktig och fick det att se så fint ut! Visst ser jag sminkad ut, men inte överdrivet onaturligt. 

Är väldigt ofräsch på bilden med fett hår osv men fransarna lyfter verkligen hela ens uppenbarelse ha-ha. Ett tunt lager eyeliner på undre fransraden och sedan är man good to go! Vilken tid jag kommer spara på mornarna. 


/

Julafton 2015

Vilken otroligt fantastisk julafton jag hade i år. Är för evigt tacksam för den fina familj jag föddes in i! Här kommer en bildbomb från hela dagen. 
Jag ställde väckaren tidigt för att tända ljus, sätta på låg julmusik och duka fram frukosten till resten av familjen. Älskar att vakna före alla andra, speciellt på en sådan speciell och mysig dag som julafton. 
Sedan drog jag med mig mamma och moster ut på en löptur runt sjön. Kan ha varit den finaste löpturen jag någonsin sprungit! Vinterlandskapet och den färgade himlen var som tagit från en saga. 
En snabb dusch, lite smink i ansiktet och fönen genom håret och sedan var jag redo för kyrkan! 
Glad hela dagen!
Efter kyrkan, ett besök på graven och lite julstök samlades släkten sedan hos oss för att titta på Kalle Anka och hans vänner tillsammans. Mysfaktorn var hög vill jag lova! 
Traditionen är att gå ut och tända tomtebloss, vilket vi självklart gjorde även i år! Roligt tyckte alla, stora som små! 
Minstingen i släkten gick loss på min snapchat och visade tydligt vem som bestämmer... Ha-ha älskade unge! 
Sedan kom tomtarna och alla dessa julklappar delades ut! Får alltid lite dåligt samvete av att öppna allt men å andra sidan är det väldigt mysigt och roligt också he-he. Otroligt tacksam över alla presenter jag fått! 
Inspirerad av Snövit och de sju dvärgarna dansade vi på ett litet annorlunda vis! 
Så mycket kärlek! /

På hemmaplan!

Och så var jag på hemmaplan efter en toppen långhelg i Uppsala. Helgen var lika bra som jag föreställt mig att den skulle bli med en massa mys, träning, byte av julklappar och skratt. En bussresa, två filmer och tjugo minuters försening senare landade jag i soffan med familjen där de riggat med nybakt bröd och varm oboy. De känner mig he-he. 

Idag startade jag dagen med lite rockring framför julkalendern innan jag grävde ner mig i en essä om amning i några timmar. Vidare blev det en tur till stan där jag träffade en massa vänner och delade ut kramar. Blev näst intill rörd av hela stämningen, jag har så fina vänner och är så tacksam över att ha dem i mitt liv. Jag hann även med ett träningspass på mitt gamla älskade gym där jag såg ytligare ett par kända ansikten innan jag åkte hem och bakade pepparkakor med syrran. Det blev en sväng över till kusinerna också där det bjöds på fler kramar och julgodis. Älskar dessa tider. Tänk om vi kunde vara såhär kärleksfulla och givmilda året runt,  vad fin världen skulle varit. 
Årets första julklapp! En komedishow om svensk historia med Måns Möller och Özz Nûjen, snacka om skräddarsydd present till mig<3. 
Glad imorse då snön fallit och julstämningen infann sig. 
Som jag saknat tjejernas skratt! 
Putsade silverkoppar och nybakade peppisar, nu är vi redo för julen!