/ emelie forsberg /

FEEL THE RUSH

Igår var det så jääkla härligt väder! Vilket resulterade i en jääkla härlig dag. Efter endast två lektioner och lite subwaykakor på förmiddagen så drog jag och Marie hem till henne för våffellunch och så ett försök till fysikplugg. Jag tog sedan bussen hem (ibland finns det inget bättre än att åka buss själv haha) och somnade i soffan ett tag innan jag började på engelskan, vilket var på tiden haha. Gick sedan ett par gator bort och spenderade kvällen där och idag så ska det bli sol och plusgrader. Hörde jag att våren var på ingång? Två dagar till och sen är det ju officiell vårmånad!

image description

/ emelie forsberg /

MONDAY MORNING

Buenos dias!
Eftersom min kära färdskamrat till skolan har försovit sig så ska vi åka in senare = jag hinner göra ett snabbt inlägg här. Det är måndag igen, vilket brukar kännas tugnt men i och med att vi slutar tidigt idag och det är lov om mindre än en vecka så känns det faktiskt bra.
Igår så hann jag med att träna, ha lite emelie-tid (sova i soffan) och göra allt förutom att plugga. Solen sken och skinnjackan var på, gooosh jag vill ha vår! Nej nu ska jag sluta mumla och fortsätta dansa till MTV tills vi ska åka. Puss!

image description
glada tjejer i fredags.. haha!

/ emelie forsberg /

I NEED YOU TO HURRY UP NOW, CAUSE I CAN'T WAIT MUCH LONGER

Jag skippade hallonbacken (eftersom ingen själ ville följa mig dit..haha) och lunchade med Amanda på stan istället, mycket mysigt och framförallt varmare! Vi pratade om sommaren och hur kickass det ska bli att kunna vara ute nätterna igenom och bara leva för stunden. Stor längtan!
Kvällens planer blir att umgås med Joel och company så jag ser väl vart jag hamnar haha, ha det bra!

image description
johannas bild på mig och amanda igår. we dance the stress away