/

MAKE IT A LIFESTYLE, NOT A DUTY

Eftersom vi slutade runt elva idag så bestämde jag och Lina oss för att gå på ett body pump-pass. Det var otroligt kul att testa på något nytt och jag tänker definitivt göra om det! Redan imorgon faktiskt hehe... Och eftersom min kropp verkligen kan det där med att producera adrenalin så sprang jag en otroligt skön mil efteråt. Faktiskt den bästa på länge, även om jag säckade ihop totalt sedan haha.
Ungefär som den här tjejen kände jag mig idag ;-)
 
/ emelie forsberg /

FREEDOM

Buenos noches!
En ledig dag mitt i veckan var precis vad jag behövde! Den gjordes lite extra bra när Tomas också var ledig och höll mig sällskap då jag inte kunde åka till badhuset pga halsont. Jag har till och med hunnit skriva en hel uppgift kring ideologier och känner mig så duktig som för en gångs skull gjorde skolarbetet i tid haha. Lite fler lediga dagar tack? De ökar tydligen skolmotivationen.

/ emelie forsberg /

TIPS NÅGON?

Okej, call me crazy men jag är supersugen på att göra dreads! Inte tjocka Bob Maley-dreads utan lite tunnare a la Shakria ungefär. Så då är frågan, är det värt det? Kommer håret att falla sönder när jag tagit ut dem? Jag tänker nämligen göra "hemmagjorda" om jag gör dem, så jag kan ta ut dem när jag tröttnat utan att behöva raka av håret.

Har någon av mina otroligt många läsare (haha dagens skämt) haft det? Eller vet ni hur det funkar? Jag tränar ganska ofta så skulle det funka att aldrig duscha håret eller skulle jag bli socialt handikappad pga av dålig hygien haha?