/

Nya skidkläder

Onsdagkväll och jag har gjort bort nätterna för denna gång. Det har faktiskt gått väldigt bra. Har lagt till lite mer mat vilket hjälp mig att hålla energinivån och sjukdom borta. Första natten var så körig att jag knappt hann äta bananpannkakorna som jag gjort i ordning medan andra natten var otroligt lugn. Minutrarna kändes som kvartar. Det gav dock tid för lite internetshopping hehe, farligt farligt. Men jag har spanat på en lite lyxare skidoverall sedan tidigare men har inte hittat någon i min prisklass. Nu kom jag dock över en för ett riktigt bra pris och jag säger bara : wow. Är orimligt taggad på att bära denna i skidbackarna nästa helg. Tänk denna på afterski i påsk ;-).   (null)

(null)

/

Uppsala beerpong Open HT 2018

Den gånga helgens stora händelse var beepong på lördagen. Tänk att det är så roligt. Vi startade dagen med brunch hemma hos mig och fredagskvällen ägnades åt att förbereda. Jag älskar verkligen att arragera event. Kommer ordna sådana coola kalas åt mina barn i framtiden! 
(null)
Jag brukar hålla efter rätt bra när jag donar i köket men i fredags var det kaos med stort K. Och greppträning deluxe att knåda fyra satser sconesdeg. 
(null)
Gänget var på plats vid 10:30 och det var bland annat frisörsalong där vi klippte iordning peruker. 
(null)
Mina fina vänner<3. Killarna hade ordnat med en present till Thimmy som hade fyllt år så det blev lite födelsedagsfirande mitt i allt också. 
(null)
Jag brukar ju alltid spela med Ebba men i år fick vi inte plats utan blev 36:E reserv. Istället frågade Edward om jag ville köra med honom då hans standardpartner var bortrest. Och den tackade jag ju inte nej till he-he. Temat för dagen var "en kulinarisk resa" och vi var utklädda till korv och korvbrödsbagare, som resten av alla spelare ha-ha. Men det var kul! Har fått en helt ny respekt för korvförsäljare. Det är inte roligt att gå runt med en låda på magen en hel dag ska jag tala om! 
(null)
In action! 
(null)
Jag tycker Ludde och David hade bäst utklädnad. Salt bae! 
(null)
Här står vi ett gäng trötta supportrar som hoppas på att Salt bae-killarna ska åka ut snart he-he. Även om det var superroligt att det gick bra för dem var vi rätt less när klockan hade passerat 19. Vi ville hem, slänga oss i Max soffa och lägga upp benen och bara chilla innan det var dags för dans hela kvällen. Tog tyvärr inga bilder efter denna men vi hade otroligt roligt hos Max. En nyfunnen vän från gymmet hängde med och efter en rätt stökig förfest dansade vi på snerkies tills de stängde. Jag var rätt trött i söndags men det var det värt! 
/

Ett misslyckande

Varje gång jag blir sjuk, överdrivet trött eller får huvudvärk känns det som ett misslyckande. Ett misslyckande av att ta hand om mig själv och min kropp. Det kan vara bristande hand- eller munhygien (mest troligt handhygien då jag är en diktator gällande tandborstning hehe), vätskebrist, dålig kosthållning eller brist på sömn. Kroppen hamnar i obalans och det ger utslag. Detta skedde förra veckan och det var verkligen ett kvitto på att om jag vill träna hårt, ständigt hitta på saker och samtidigt jobba heltid med roterande treskift måste jag ta hand om mig själv och ta min hälsa på fullaste allvar. Vilket jag oftast gör, men förra veckan brast det och det fick jag sota för nu genom att bli sjuk. 
 
Vätskebalansen är lättast att justera. Drick mer. Ta en resorb. Done. Kosten är lite svårare då det handlar om sug och mycket diciplin. Fick jag själv bestämma skulle jag ju leva på mackor. Det är ofta jag får behandla mig själv som ett barn och tänka att om jag äter upp all mat belönas jag med goda mackor efteråt. Dock blir jag ju oftast för mätt för att orka äta dem sedan, men ibland lyckas jag lura mig själv he-he. Svårast är det att reglera sömnen och det är oftast den som blir lidande även om jag verkligen försöker prioritera den. Alltid i säng innan 22 och helst redan vid 21, förutom när jag har kvällspass, men då är det direkt i säng efter jobbet. Ser fram emot när jag ska börja på akuten, då slutar man 20:45 istället för 21:45 = mer sömn woho! 
 
Jag skulle friskförklara mig själv idag men tar inga risker. Tänker somna innan 21 ikväll efter att ha ätit smoothie och bananpannkakor till kvällsfika. 
(null)
Denna månads atletserie utfördes i veckan, trots att jag inte var helt kry. Men vad gör man inte. Ebba utbrast mitt i allt att "jag håller på att svimma" och det syns verkligen på bilden he-he, stackare. Det är så himla påfrestande att ha händerna ovanför huvudet nästan konstant än en kvart vilket vi hade, dessutom med tunga vikter eller kroppsvikten. Men vi tog oss igenom det ännu en gång och jag är så stolt över oss! 
(null)
Kvällsfika. Jag som aldrig ätit kosttillskott fick för mig att beställa hem några förra veckan. D-vitaminbristen är ett faktum i detta mörka land och probiotika kändes lite hippt och värt att testa. Sedan köpte jag magnesium för att hjälpa musklerna med återhämtning. Jag får se om jag känner mig piggare än vanligt efter någon vecka.