/

Always do what you decide

En oroligt rolig kväll i lördags. Sommarkvällar när dem är som bäst! Kommer sakna mina pinglor som drar/har dragit utomlands. Vi får ha reunion när de kommer tillbaka och innan det blir vår tur att åka. Finaste vännerna!

/

Starkt hjärta

Idag efter jobbet kände jag att det var nog. Efter en sommar med pendlande mellan jobb-säng-solstol-drinkar är det dags att tänka på lilla hjärtat. Jag såg för min inre syn hur blodkärlen stelnade ihop och åderförkalkades. Usch det är verkligen min värsta mardröm! Den enda anledning till att jag orkar träna är för att jag vägrar dö i förtid på grund av svagt hjärta eller dåliga blodkärl, det är trots allt vår tids vanligaste dödsorsak. Så jag begav mig ut i de regniga spåren och tillsammans med alla små grodor tog jag mig igenom en härlig men väldigt blöt mil. Det är skönt att känna att man orkar även om det var ett tag sedan sist. Konditionen sviker inte utan har full förståelse för sommarens lockelser ;-). / Tjejen som ska leva tills hon är 118.

/

En perfekt dag

Imorse var väckaren ställd och solen sken som aldrig förr. Träden vajade inte vackert i vinden och vågorna skvalp inte mot stranden, nej för det var helt vindstilla och 22.5 grader varmt redan vid nio på morgonen. En perfekt dag för en båttur. Jag är i många avseenden mycket som ett barn och detta var inget undantag, innefattar en dag något utöver det extra studsar jag upp ur sängen på morgonen och är sådär löjligt extas över vad som väntar. Och ojojoj vad jag har njutit, hela dagen!

Vi träffades vid tio i gästhamnen för att åka båt ut till någon ö. Som jag nämnde tidigare var det helt vindstilla och vi frös inte ett dugg i våra klänningar trots att båten susade fram. Väl framme på ön lade vi oss på de varma klipporna för att njuta av solen och värmen, vi utforskade lite och sedan var det dags för bad! Åh vad roligt det vad att hoppa från klipporna och landa i det kalla vattnet. Man kände verkligen att man levde! Lite grillad korv till lunch efter det och sedan bar det iväg med båten till andra klippor. Dessa var verkligen höga och att hoppa i vattnet från dem fick adrenalinet att pumpa! Då båten skulle lämnas till andra händer hängde vi ute i Gustavs stuga för mer sol och bad. Sedan får vi inte glömma allt håvande efter spigg haha. En helt otroligt perfekt dag! Jag är så tacksam över att jag fått vara ledig under dessa varma dagar. Tack chefen och tack lönen!