/ PICTURES /

HIGH ON LIFE - TURKIET 2011

Veckan har varit en av de bästa i mitt liv - sol, bad, shopping, turkisk dans, trevliga människor och snygga pöjkar. Hörde jag paradis? Jag har inte så mycket mer att skriva, bilderna får tala för sig själva.

Påskglad tjej påväg till thaaa big airport :D

Alltså känslan av att få flyga igen, jag kan inte beskriva det. Fick nästinill nackspärr av att titta ut genom fönstret i fem timmar, alperna, italien, medelhavet.. så vackert!!!


Efter att vi kommit fram så blev det ett snabbt kvällsdopp i poolen innan vi hamnade på en turkistk afton. Det är sjukt hur kul man kan ha då människor verkligen vågar bjuda på sig själva. Som tex. då dessa killar ovan skulle dansa magdans.. haha! Videon på då jag försöker dansa ska vi nog inte tala om..

Morgonen därpå började vi med en strand promenad, måste medge att det var typ "living the dream"-känsla att vakna på det här sättet. Vi traskade bort till resturangen där vi alltid åt lunch i Augusti och dom kände igen oss, så kul! :DEfter morgonrundan så hänge vi vid poolen, åt den godaste maten i hela mitt liv (jag lovar, det var underbart. Då Emelie äter sallad och citroner frivilligt är det gott) och hade sedan lite "after-beach" innan vi åkte in till The Queen. En resturang där vi var mycket i Augusti också, även där kände dem igen oss och vi fick dansa turkiska danser där med. Eftersom det var ganska kyligt på kvällarna så tände dom eld i dessa tunnor, så himla mysigt! Måste tillägga att det är den bästa resturangen i hela världen med den trevligaste personalen ever!!!!

Jag vet inte vad ni tycker.. men Ida är rätt biff va? ;-)


Sedan så hittade jag Biffen så här en kväll.. bör man vara orolig eller?Chillade vid poolen ännu mer, fick cola med hjärtan och två rosor utav Veysel, söt kille! :D

Då vi yttligare en gång besökte The Queen så hade dom strött blommor över hela vårt bord, har jag sagt att det är den bästa resutangen ever?

"Sexbomb sexbomb your're my sexbomb. And baby you can turn me on"
Ingen kan dansa till sexbomb som de, spank med skärp, grädde och hela alltet. Haha!


Då vi i onsdags satt och spelade fia inne så kom Veysel och bar in en solstol, han tyckte väl att vi skulle sola innumhus eller något, haha. Bekvämt iallafall, blev superbrun den dagen med..

Tattoo time!!!!

Haha soet bild, men shit vad man kommer sakna hela personalen!

Ida däckade inte bara på baren utan in the club med.. vad ska vi göra med henne? ;-)


Städerskorna var så snälla och städade så fint med svanar, blommor och gud vet allt. Så ja försökte vara lite snäll tillbaka. Vad säger ni, har jag en karriär inom handduksvikning?

/ emelie forsberg /

I MAY BE BAD, BUT I'M PERFECTLY GOOD AT IT

Ja, nu var det ett tag sedan jag uppdaterade här. Men jag har haft lite annat för mig, sådant som plugg, he estado con mis amigos och faktiskt lite träning. Idag så har jag gjort bort två prov och hängt på stan och spenderat pengar, en perfekt dag faktiskt haha. Nu så ska väskan packas, benen rakas och sedan så lyfter vi. Ha ett awesome lov så syns vi på sista med partyyy :D

/ emelie forsberg /

LÖRDAGGG

Tjubree broder (s)♥

Igår så flög vi omrking på olika ställen i övik stad och då jag äntligen fick lägga mig så tog det cirka tre sekunder innan jag snarkade. Jag och Sofie vaknade till liv kring tio och efter lite snack och frukost så drog hem till en efterlängtad dusch, jag fixade mig och drog sedan och hämtade Amanda i Sörliden och sedan Ebba hos hennes pappa. Jag och Ebba gick trappa upp och trappa ner i hopp om att sälja kakor, fyra brukar sålde vi. FYRA. Jag är grymt besiken på dagens kak-samhälle! Ni måste fetta upp er, vi lever en gång och då måste man njuta av livets goda (dvs. kakor!!!).

Sedan så började vi med vårt friskis&svettis pass och jag sträckte inte bara en utan två muskler, bra kämpat! Nu så ska några brudar från klassen komma hit och vi ska käka thaibox, dunka musik och ha det allmänt trevligt. Ha det bra :D