/

IF WE EVER MEET AGAIN

Tjabba tjäna hallå!
Jag tyckte jag förtjänade en paus i pluggandet, som för övrigt inte går lika bra som planerat. Jag vet inte vad jag håller på med, var är motivationen? Men det brukar lösa sig iallafall så det är med en god medvetenhet jag känner att det kommer det göra imorgon också!

Förutom skolan så händer det lite grejer i mitt liv också. Jag har fått tillbaka min mobil äntligen, gratis och allt! Det har varit rea för gym-medlemmar på Stadium vilket resulterade i ett linne och jag har införskaffat mig ett nytt puder. Det var mycket materiellt där... Hm. Pappa har även hunnit fylla ett år äldre precis som min moster. Dubbelgrattis! Jag har fikat med vänner och myst med min manliga halva. Men största händelsen av allt var vårkänslorna idag! Woho the wind of change!!

/

RÖRIGT MEN VACKERT

Godkväll! Jag ligger här i soffan och är lite wild and crazy som inte ens överväger att gå och lägga mig trots att klockan har slagit tio. Jag har nämligen sovmorgon imorgon för första gången sedan i ettan. Wow! Annars då? Tankarna snurrar lite men jag försöker hålla dem på plats bland intervaller och mjölksyra. Det fungerar förvånansvärt bra faktiskt. Jag mår riktigt bra också av medvetenheten om att vi får finbesök av Linnea inom en snar framtid!

/

HIGH FIVE TILL STARKA MÄNNISKOR

Nu alldeles nyss såg jag och pappa en dokumentär om en person som hade tourettes syndrom. För er som inte vet vad det innebär så är det en sjukdom som medför tics i både fysisk och verbal form. De drabbade kan skrika ut könsord, svordomar eller andra okontrollerade ljud som brukar anses vara fula eller kränkande. Samtidigt kan de slå sig själva, peka finger eller bara göra allmänna okontrollerade rörelser. Jag beundrar verkligen dessa personer, att de gör det bästa av sina liv och inte låter sig stoppas av sjukdomen. HIGH FIVE!!