/

Helgbabbel, mirakel och fina vänner

Åh vilken bra helg jag haft! I fredags tog jag förmiddagen ledig och passade på att njuta av solen och bra sällskap. Jag och Ebba avnjöt en lunch på güntherska i solskenet och mådde allmänt gött. Efter ett seminarium med min idol-sjuksköterska begav jag mig till gymmet för att svettas lite då jag senare på kvällen planerat att trycka så många chokladbollar jag bara orkade ha-ha. Sagt och gjort. Lala gjorde mig sällskap och vi hade det så mysigt! Härligt att få kvalitetstid med två fina vänner på en och samma dag<3. Lördag innebar jobb på akuten och jag kände mig så löjlig då jag cyklade iväg med ett leende på läpparna där vid halv sju. Kan man gilla sitt jobb så mycket eller gillar jag bara idéen av att jag gillar mitt jobb? I don't know men tiden flög iväg under dagen så roligt hade jag iallafall. Och sedan mina damer och herrar, sedan skedde ett mirakel! Jag trampade iväg till gymmet efter jobbet och redan på cykeln kände jag att det var en dag då allt var möjligt: jag klarade nämligen att göra chins!!!! Hela fem stycken!!! Detta är såå stort för mig. En milstolpe inom min träning ha-ha. Nu ska jag öva på att faktiskt göra snygga chins också. 

Kvällen igår innebar bowling och middag med Julia och hennes kille = dubbeldejt. En riktigt trevlig sådan också! Hade helt glömt hur kul det är att bowla. Både jag och Jesper somnade sedan i soffan innan elva, helt slut på båda två. Därav var dagens sovmorgon innan kvällspasset välbehövlig. Nu checkar jag ut och hoppas på att vädret ska vara lila härligt imorgon som idag så jag också får chans att njuta ordentligt av solen och värmen! 
/

Stilikon

Jag skulle inte säga att jag har någon uppenbar stil men om jag hade förusättningarna, det vill säga pengar, klimatet och tiden hade jag utan tvekan gått klädd som Eleonora Mararo. Den kvinnan (eller vem som nu stylar henne) kan sin sak. Precis sådär feminin, tidlös och elegant vill jag se ut och känna mig varje dag. Jag kan sitta och scrolla i hennes flöde huur länge som helst och bara avundas hennes garderob. Klänningar, tjusiga blusar, långa kjolar, kappor och klassiska kostymer. Precis så vill jag se ut. Tyvärr väldigt långt ifrån utslitna yogapants och polotröjor från H&M ha-ha. 
 
Jag kan bli helt sänkt då jag inser att jag kommer spendera större delen av mitt vuxna liv i vita scrubs. Jag får helt enkelt satsa helhjärtat de dagar jag är ledig och äntra ICA och de framtida barnens förskola i piffiga klänningar, dyra pumps och eleganta kappor. 


/

Rolig träning!

Det har varit en rolig och bra träningsvecka hittills! I måndags boxades jag och Linnea och igår var det hotyoga som gällde tillsammans med Sanna. Imorse ställde jag väckaren tidigt för att avverka ett benpass innan alla Uppsala studenter tagit sig till gymmet. Har införskaffat mig lite ny rekvisita i form av ett resistanceband för att se om kontakten blir bättre som alla på instagram påstår. Jag vet inte om det var träningsvärk från igår eller om bandet faktiskt hjälpte men det brände ordentligt i rumpan idag. Använde mig även av vristvikter under min avslutande WOD samt under magpasset. Döööden! Vristvikterna ska jag verkligen fortsatta använda! Var så slut i benen i slutet av passet att jag under mina boxjumps ramlade över lådan ha-ha. Tänk att bara 0.5 kg på varje sida kan göra så stor skillnad.