/

Ingen minns nätterna man sov

Jag mjukstartade sommaren med långhelg där jag var ledig fre-sön vilket utnjyttjades på alla tänkbara vis. Massor med mys och snack med vänner, shopping och mat på stan, musik i solen på altanen och party på sommarfesten. Söndagen spenderades som Johanna sade med ett gäng kompanjoner där bakis-boxen smakade bättre än aldrig förr. Nu är det dock tillbaka till verkligheten som gäller med alldeles för många timmar jobb på en vecka. Men det hindrade inte mig från att ha kul förra sommaren och ska heller inte få göra denna! Summer of 14 har dragit igång ;-). 

/

Avslutningstal

Talet är printat från min mail och därav radbyternas frånvaro. Helt spontant blev jag ombedd att hålla det på champangefrukosten då delar av klassen hört det i november när det ursprungligen skrevs och prestenterades som övning inför nationella. Dock var talet på champangefrukosten långt ifrån lika bra som i november. Darrig röst, vattniga ögon och ett hjärta bultandes av kärlek och rädsla för framtiden är inga bra förutsättningar för att tala haha. Vill bara göra om allt tusen gånger till! 
/

Midsommar

Jag vet inte riktigt hur jag ska summera midsommar? Spårat. Sömnlöst. Promillehaltigt. Kul som fan. Oförglömligt. Orden är många! Nu blir det dock detox-deluxe ett tag framöver he-he. Det känns ju att man inte är arton längre om jag säger så!