/

FÖR UTAN DIG SKULLE JAG NOG FORTFARANDE LIGGA OCH GRÅTA

Tjenatjena!
Jag vet inte riktigt var jag ska börja.. igår var det helg och glada miner. För alla utom mig haha, nej men trots en grymt trevlig kväll med brudarna hemma hos Alma för att fira Alva som fyllde 17 år (stort grattis!) och sedan äventyr i stan så hade jag en riktig skitdag haha. Jag vet inte vad det var men kände mig bara så allmänt less, så jag är ledsen om jag var lite neggo kära vänner. Jag och Tomas åkte iallafall hem hit ganska tidigt och då blev det lite bättre. Idag så vaknade jag dock på rätt sida och är glad igen, vilket känns SÅ skönt. Jag känner inte igen mig själv då jag blir sådär! Så idag blir det till att börja med en vända på stan med mamsen och papsen för att framkalla bilder, ha det bra!
/

YEEEY

Buenos noches. Eller hur det nu stavas, jag orkar inte kolla upp det på google translate så det får bli som det blir haha. Efter en myskväll igår med världens bästa och mycket onyttigt ätande så tog jag och Linn tummen ur röven ikväll och gick in till stan (vänta det kommer mer...). Vi drog först en favorit i repris och bättrade på brännan där jag fick erfara något nytt: jag fick spetsbränna på ställen man normalt sett inte brukar ha spetsbränna på. Fyndigt av bikboks trosor!
Efter det så gymmade vi lite och jag säger då det, FAN vad skönt! Där har vi anledningen till att jag har varit så trött på slutet, jag har rört på mig för lite. Så Marie detta är till dig: frigör endorfinerna (istället för estrarna)!
/

THE HISTORY BOOKS FORGOT ABOUT US

Heey allah! Trots en massa trostighet (hihi kul att leka med ord) på jobbet så rullar det framåt, och nu har jag mindre än hälften kvar. Keep on going! Igår så blev vi iallafall fotade på fina ställen ute i norrlands vackra landskap, och jag skojar inte. Även fast vädret inte var någon höjdare så var det så galet fint! Detta resulterade dock i en trött Emelie idag men jag kämpar på, snart är det helg! Ikväll så ska jag iallafall ta med mig en popcornpåse och gå några gator bort för en slapparkväll upphöjt i femhundra. Det behövs!
Bilden är från igår, tagen med Amandas mobilkamera. Hade jag varit med i top model hade nog Tyra klagat på att jag inte kan kontrollera mitt ansikte och att jag inte sträckte på fötterna haha.. men sådan tur så är jag inte med där. Usch vad obehagligt det kan vara att stå framför en kamera och försöka se "snygg" ut framför någon annan. Egobilder for life är allt jag säger!