/

Allt är så BRA.

Idag är det fredag och precis som igår blev alla lektioner inställda vilket jag inte klagar ett endaste dugg på. Istället för att sitta och lyssna på trötta lärare kan man spendera tiden till att skratta med underbara vänner vilket jag prioriterar först alla dagar i veckan.

Annars då? Veckan har precis som alla andra veckor visat sig bli riktigt bra då det har varit tid för mys, milen på rekordtid och sedan middag på Poseidon igår. Istället för att dressa om till partylinnet och heja fram Oskar till vinnare ikväll på Harrys har jag hoppat i mjukisdressen för en helg i fjällen vilket nog är välbehövligare än vad jag vill inse. Ha en fin helg!

/

Vi skriver tusen bokstäver för att få en enda tillbaka

Trots att dagen började bättre än vad dagar gör flest fick jag bita mig hårt i läppen på vägen hem medan jag spelade radioreklam på högsta volym för att slippa höra mina egna tankar.

Tragisk nog berodde min känslovåg på ett enda "dåligt" betygsresultat. Men då allt vad högskola heter börjar närma sig och man inser hur svårt det faktiskt är att komma in på de utbildningar man vill svider det att förstå att allt vilar i ens egna händer. Att jag endast har mig själv att beskylla för det där kassa E:et i matte eller ettans slöa försök till att plugga. Jag har skärpt mig gällande skolan, men det gör inte de redan satta betygen bättre. Vilket gör mig så otroligt förbannad på mig själv. Det är inte rättvist att vi gång på gång skriver tusentals bokstäver för att få en enda tillbaka.

Jag har själv sagt att det finns så mycket mer i livet än arbete, vilket jag håller fast vid. Huvudsaken är att man får leva tillsammans med någon som lyser upp de regniga dagarna och kanske ett eller två barn som skrattar och sprider glädje. Men vi ska ändå gå till jobbet fem dagar i veckan. Vi ska ändå försörja de skrattande barnen och vi ska garantera en pension tillsammans med den som lyser upp våra regniga dagar. Åh vad jobbigt. Jag får nog gifta mig rikt helt enkelt.

/

Helgdyrkan

Det fina med att vara helgdyrkare är att lyckan kommer lika pålitligt varje vecka vilket resulterar i att man aldrig blir besviken! Denna helg har bjudit på bland annat champagne-middag hos vår fina Rebecka som fyllt myndig, FIFA-förfest och dans till stängning. Efter en episk fredag var jag igår inte lika positivt inställd till livet då salt- och vätskebristen gjorde sig en aning påmind. Men efter en sväng på stan med kusinerna och moster var jag tillbaka på banan igen! Kvällen till ära bjöd på fikadejt följt av bio vilket var lika mysigt som alltid då man har bra sällskap. Idag var vi dessutom upp och iväg på kalas redan klockan elva vilket jag tycker är värt lite beundran, he-he. Därför tänker jag nu ta det piano i någon timme innan livets alla måsten får min uppmärksamhet igen. Ha en fin söndag!