/

Valborg

Sitter framför Nyhetsmorgon där de sjunger "Vintern rasat" i härlig valborganda. Det är helt galet att det är maj imorgon! Strax vankas det lite träning innan vi beger oss ut till fälludden för att fira in våren. Ha en trevlig Valborg! 

/

Helgen i fjällen

Helgen i Hemavan har varit fantastiskt mysig med bra skidåkning, solig afterski, en underbart god middag på värdshuset, lite shopping och självklart en massa mys. Det var himla skönt att få komma bort en helg och bara vara, ta igen förlorad sömn och njuta av att inte ha några som helat krav eller måsten bland häpnadsväckande fina landskap. Jag kände mig som en stolt svensk där uppe bland renarna och de snöbeklädda fjällen he-he, det är en miljö värd att värna om. 


/

Solen går upp över kåk och gränd // Våren är ung och oanvänd

"Jag ska bara springa ner på stan en sväng" resulterade i lite mer shopping än bara den ljudbok som var planerad. Bland annat klänningen nedan. Har köpt alldels för många klänningar på senare tid, men blir sommaren så varm som meteorologerna lovat är det väl nödvändiga inköp antar jag. Försöker intala mig själv det iallafall. 

I övrig rullar livet på riktigt bra, jag varvar arbetstimmar med lediga dagar där soliga promenader och läsning står i fokus. Idag passar jag även på att baka tekakor då bilen imorgon rullar mot Hemavan för årets sista skidåkning. Det är en efterlängtad visit till stugan faktiskt, håller tummarna för en klarblå himmel och en blöt afterski he-he ;-).