/

Nytt hår bara sådär

Långt hår i en aningen fräschare nyans än förut. Tack tack tusen tack till min vän Emelie som klippte till håret och för att hon alltid lockar fram äventyrslusten i mig. Trots en jobbig mil på förmiddagen och en stressig eftermiddag! 


/

Detaljer inför den stora dagen

Hör och häpna: jag har gått och blivit med löshår. Dock inte för vardagligt bruk utan inför balen och studentens alla tillställningar. Må hända att det får hänga runt mina axlar under yran också he-he. Färgen är väl inte helt 100 än men ett besök hos frisören på måndag kan nog ordna upp det! Dessutom knackade balskorna på dörren dagen till ära! Tyvärr passar dom inte perfekt så jag tror det blir till att byta ut dem mot en mindre storlek. För i övrigt kändes de verkligen bra på fossingarna! 


/

And put on the cassette we can pretend that you're a star

Att starta dagen på altanen med solen i ögonen och nostalgisk musik i bakgrunden ger mig känslan av sommarlov snarare än påsklov. Roxette får mig att tänka på England, nattbad och ändlösa äventyr. ABBA väcker minnen från ettan då allt som betydde något var att man var "Young and sweet - only seventeen". Tänker lite extra på dig Marie ;-). Jag undrar vilka låtar som kommer påminna mig om studentens lyckliga dagar? 

Detta är enligt mig en av tidernas bästa låt. Med dessa toner i öronen skiner solen oavsett väder.