/

Livet vänder i april

Jag har alltid sagt att livet vänder i april och detta år är inget undantag. Covid-19 fortsätter spridas och påverka alla våras liv men vi gör det bästa av situationen. Jag känner livsglädje och hopp trots allt. Här är nitton bilder från livet de två senaste veckorna. 
(null)
Jag har haft myskväll med Lala där vi såg inte bara en utan två filmer med Julia Roberts och konstaterade att hon är jordens vackraste kvinna. 
(null)
Jag har tagit fantastiska kvällspromenader i det fantastiska vårvädret som erbjudits oss. 
(null)
Jag har gjort comeback på jobbet efter två veckor hemma och jisses vad jag saknat det stället. Både arbetet i sig, alla patienter och självklart mina älskade kollegor<3. 
(null)
Körsbärsträden blommar och jag njuter av åsynen varje gång jag cyklar förbi dem. Det är något speciellt med körsbärsträd. Det ska jag ha i min framtida trädgård. 
(null)
Jag har solat på balkongen och varit så piffig att jag matchat hårband och bikini. Där snackar vi behov av att känna sig fin efter två veckor i morgonrock he-he. 
(null)
Bjöd Lala på frukost samma dag. Det är verkligen en underskattad grej, att äta frukost med vänner. Så himla trevlig start på dagen. 
(null)
Efter frukosten gick vi och inhandlade lite grönt till våra balkonger. 
(null)
Och jag odlade och planterade om och hade mig. Det är verkligen en härlig känsla att ha jord på händerna. Det luktar så otroligt gott också. 
(null)
Här om natten hade vi det faktiskt så pass lugnt att vi kunde spela lite spel, det är första gången sedan jag började på akuten jag har varit med om det. Endast en patient hade vi där omkring 05 på morgonen. Då passade vi på att spela GENI och skratta tills tårarna rann. En bra natt. 
(null)
Jag har också haft picknick i parken med Julia och Juno. Lite försmak på sommaren! 
(null)
Två fantastiskt vackra tjejer<3. 
(null)
I torsdags avlöste den ena picknicken den andra och jag mötte upp några kollegor för att njuta av lite vin i kvällssolen. 
(null)
Älskade människor<3
(null)
Dagen därpå tog jag faktiskt mig till Stockholm för att hänga med Lovisa. Vi har inte setts sedan i julas så det var verkligen på tiden! 
(null)
Vi åt varsin otroligt god råbiff och drack lite vin till i lördags. Självklart med avstånd till andra människor. 
(null)
Samma sak imorse när vi åt frukost. Jag har haft en så otroligt mysig helg i Stockholm, så pass mysig att jag överväger att börja kolla på lägenheter där... 
(null)
Men så kom jag hem till Uppsala och blev bjuden på middag av Linnea och hennes kille tillsammans med tjejerna och då påmindes jag direkt om varför jag älskar Uppsala. Jag har ju nästan alla mina vänner här. Och det är svårt att slita sig ifrån<3. 
(null)
Linnea har köpt en katt och han är så otroligt söt!! Lika sällskapssjuk som en liten hund också.