/

En bättre novembermorgon

Godmorgon torsdag! Klockan är strax efter nio och jag har precis bäddat ner mig i sängen. Igen. Startade denna härliga novembermorgon med stortorsdagsfrulle på Stockholms nation med min härliga klasskompisar. Dock väntar jobb inatt så istället för att fånga en av novembers få soldagar tänkte jag försöka få mig några timmars sömn. Annars blir det en 24-timmarsdag och det känns lite väl saftigt he-he. Annars då? Livet fortsätter vara härligt och en stor anledning till det skulle jag säga är det faktum att jag hittat ett syfte: nämligen plugga inför NKSE. Istället för att låta alla lediga dagar bara passera spenderar jag dem på Blåsenhus tillsammans med Fredrik och skrattar mig igenom plugget. Det är verkligen givande att lära sig saker. 

Nedan syns min hemmagjorda kalender som sammanfattar de viktiga grejerna jag har på agendan fram till jul. Förhoppningsvis kan jag klämma in lite fler arbetspass innan praktiken drar igång. Men sedan är det bara en transportsträcka till dess att jag får åka hem. Längtar så otroligt mycket<3. 

Denna bild på kyrkan togs för inte mer än en kvart sedan. Älskade älskade morgonsol och älskade älskade Uppsala. Många har frågat mig vad jag tänkt göra efter min examen som närmar sig med stormsteg, om jag kommer flytta hem igen eller vad planen egentligen är. Men nej, jag är inte klar med Uppsala. Jag har byggt upp mitt liv här och är inte redo att gå vidare än. 
 
/

Ett långt och rörligt inlägg

Vilken helg hörrni! Och än är den inte över. I fredags efter en riktigt trevlig dag med Julia och ett svetttigt pass på gymmet möttes vi tjejer upp på Lutis för att inhandla lite godis till vår spelkväll. Det vankades två matcher Catan med Idol i bakgruden och jag har svårt att föreställa mig en bättre fredag. Speciellt då jag vann sista omgången he-he.  Lördagen startade så tidigt som 05:40 då jag skulle jobba. Det visade sig bli ett av mina lugnaste pass någonsin på akuten vilket alltid är härligt, då kan man ge varje patient lite mer tid och omsorg. Direkt efter jobbet var det glöggmingel i Upplandsväsby som stod på schemat. En väldigt trevlig och "vuxen" kväll. Efter en lång dag slocknade jag innan klockan slagit tio och vaknade därför pigg och utvilad imorse. Australienska scones till frukost och sedan var jag redo för dagens träning. Jag hade tänkt unna mig lite mysig söndagsträning med bara roliga övningar, dock gillar jag ju flås så mitt favorit-ihop-plock resulterade i ett svettigare pass än vad jag tänkt mig. Men det var lika roligt för det! Speciellt då mina doubleunders och kippade toes to bar börjar flyta på riktigt bra. Efter träningen hann jag med att handla snabbt och sedan göra mig fin inför en tur till julmarknaden på slottet (som för övrigt var en stor besvikelse) följt av en fika på stan. Innan jag beger mig iväg på en lyxig söndagsmiddag med tjejerna på en nyöppnad restaurang har jag även hunnit med att stöka fram julen och preppat matlådor inför veckan. Effektiv söndag! Och grattis till dig som orkade läsa såhär långt. Men jag har haft en sådan rolig och bra helg att det kändes värt att dokumentera utförligt! 

Ett av mina fynd på Black Friday, detta träningslinne. Jag tyckte jag såg lite biffig ut i det då det hade hög hals och allt (såndat som framhäver axlarna) och var därför tvungen att ta en spännarbild innan jag åkte till träningen (japp sådant gör jag ibland då ingen ser). Tydligen såg jag stark ut också då en kille sade att han tyckte att det syndes att jag fått muskler sedan i somras då jag började. Spinkiga jag blev typ 10 cm längre ha-ha. 

Mitt i Catan-fokuset. Roligare spel finns nog inte. Julklappstips till alla er där ute! Passar alla. 

Ett annat fynd från Black Friday: detta hårband. Jag och Julia kunde inte låta bli att köpa varsitt. Så gulligt! Mer Blair Woldorf än så blir det inte. 

Dagens pass. Alla övingar är favoritövningar förutom marklyften och wallballs (och doubleunders nu när jag tänker efter, hatar egentligen dem för att jag får så ont i benhinnorna och är så dålig på det haha). Men jag behövde fylla ut passet då det skulle vara sju övningar, sju repetitioner och så sju varav. Och det sägs ju att man ska öva på sådant som man är dålig på... 28,32 minuter tog passet mig och då var det mycket tid som gick åt att hänga på knäna mellan övningarna hö-hö. Tips för er som inte vet vad ni ska träna imorgon! Efter passet filmade jag mig själv då jag gjorde pistolchallange. Dvs från sittande på golvet med utsträckta ben till att ställa sig upp genom en pistolsquat. Filmen blev dock väldigt dålig då mina ben skakade rätt rejält he-he. Men jag ser vig ut på bilden och mitt röda ansikte visar hur mycket jag flåsat. 

/

Strålande fredagshumör

Det är fredag och löning och ingen kunde vara mer glad än jag över detta! Äntligen vänder livet. Jag startade dagen med lite frukost framför youtube (ledsen nyhetsmorgon) innan jag tog tag i dagen och städade, diskade undan, betalade räkningar osv. Sedan har jag fixat håret för första gången på evigehter då det vankas julklapps-shopping med Julia på stan. Bara en sådan sak! Senare i eftermiddag väntar det givna fredagsfyset innan det blir fredagsmys hos Carro. Vi båda jobbar imorgon och passar därför på att umgås i soffan framför Idol medan resterande ungdomar i Uppsala kommer bränna halva CSN på Värmlands ikväll. Bra val av oss om jag får säga det själv ;-). Jag känner mig på strålande humör idag, och det var ett tag sedan. Jag börjar känna igen mig själv igen efter en seg höst.

Såhär har jag känt gentemot livet de senaste dagarna: nemas problemas!!