/

Halloween på O'learys

/

Dagarna man minns

Min dag började klockan 06.58 imorse då väckaren ringde och jag äntligen fick hoppa på mina vänner för att väcka dem. Vi hade alla sovit över hos Fanny efter en gråtfilm igår kväll och var runt åtta redo för Boda Borg. Bilfärden ner blev verkligen något att minnas då jag hade tre livrädda män (eller ska jag kalla dem pojkar, hehe) till passagerare. Jag förstår inte allas tvivel på min körförmåga, jag må se liten ut men jag är en rätt stor som bilförare om jag får säga det själv ;-). Hur som helst visade sig dagen bli en av de bästa på länge och jag kommer somna med ett leende på läpparna ikväll. Tisdagar är bra dagar. Ps. alla borde testa att borta tänderna i bilen, det sprider tydligen glädje!
 
 
 
/

Höstlov

Alltså wow. Vilka underbara dagar att minnas som mitt sista höstlov! Och lovet har egentligen inte ens börjat, jag har en bra känsla för den kommande veckan!

I fredags fick staden finbesök av fem snygga tjejer som bilat hit från Skellefteå! Detta firades med en mysig middag ute där vi tog igen vad vi missat sedan senast. Jag fick sedan ha mitt efterlängtade fredagsmys efter mycket tankar fram och tillbaka i veckan vilket fick världen att kännas en aning lugnare igen. Igår blev det sedan utgång för att visa tjejerna vad Övik har att erbjuda nattetid. Jag måste säga att Övik gjorde mig stolt då jag hade himla roligt, än om den där Hotshoten följt av Redbull-vodka var ett bra onödigt beslut he-he. Hur som helst har helgen varit suverän enligt mig och jag är otroligt lycklig över att kunna gå 116 meter upp och besöka min gamla bästis utan att känna stress över att jag borde sova i tid. För imorgon ska jag sova ut! Jag älskar den gamla gubben (eller gumman) som kom på det vinnande konceptet lov, high five!