/ emelie forsberg /

INGEN MÄNNISKA BORDE ENSAM VA, NÄR MAN KAN VA ETT PAR I EN SOMMARSTAD

Veckan bara fortsätter att leverera med alltför trevliga stunder och mycket skratt. Jag trivs så jäkla bra just precis nu. Mycket på gång med en oskyldigt blå himmel som lyser upp. Vad mer begär man?

/ emelie forsberg /

DAGEN TILL ÄRA

Jahapp, då var man tillbaka på ruta ett. Jag sov nämligen till halv elva idag.. jag gillar inte att sova bort en massa onödig tid sådär. Men lyckligtvis så regnar det ute idag så det var en väl vald dag av mitt undermedvetna att sova ut på. Jag ska iallafall in till gymmet nu snart och svettas med Alma och sedan köpa ett par solglasögon denna regniga dag till ära. Jag har nämligen en tendens till att förstöra/ tappa bort alla mina, så varje sommar gör jag väl av med en si så där fem-sex par. Duktiga jag!

/ emelie forsberg /

HIPP HIPP HURRA

Wazuuup bröder?? Jag ligger i soffan och myser med syster framför något slags maraton av Top model, slapp söndag! Igår då, igår var en kung dag. Efter att ha morgontränat tog jag och Alma en sväng på stan och drog sedan till stranden för att bada, spela lite boll med pojkarna och käka goda strips med kyckling. Älskade sommar! På kvällsfronten hängde vi hemma hos Ebba och busade på. Jag måste säga att jag är lite stolt över mig själv, jag har av lyckats hitta de absolut bästa människorna av miljarder här på jorden. Mina vänner, ni lyser upp min värld! Då klockan började ticka iväg så blev jag upphämtad av min älskling som precis fyllt arton år. Stort grattis till världens finaste! Så imorse blev det paketöppning och frukost på sängen. Jag kan passa på att gratta min geniala klasskompis Sofia också som fyller myndig minus ett år idag också, grattis Soffan!