/

Triathlon 2013

I ett års tid har jag väntat och längtat efter den här dagen, jag måste vara dum i huvudet haha! Förra året var triathlon nytt, roligt och inte varmt. I år var det mest bara svettigt och galet varmt! Men ändå, så himla roligt! Triathlon för människor närmare varandra, helt ärligt haha. Människor du kanske inte har så mycket gemensamt med blir plötsligt de som får dig att fortsätta trampa, de som du senare kan skratta och beklaga dig tillsammans med. Hur som helst är jag väldigt nöjd med min insats (utan att skryta), speciellt simningen där jag kom 12a på något mirakulöst vis. Jag hade som mål att cykla på 45 minuter och klarade det på 44.43, snacka om flyt ;-)! Springningen vet jag inte tiden på, men bra var den nog inte så seg i benen som jag var haha. Men jag får veta resultatet imorgon så lär kunna räkna ut det då.

/

b ä s t a

Åh vad skönt att ha gjort bort sista provet! Nu är det bara en inlämning och muntliga mattenationella sen är jag officiellt fri. Nästan. Körkortsteorin måste jag ju jobba på hela vägen fram tills provet så jag inte blir sämre än morbror Daniel och får alla rätt höhö ;-)! Det närmar sig med stormsteg! Annars då? I fredags firade vi sommaren med partaj jag och mina snygga och braiga vänner, riktigt lyckad kväll om man bortser från slutet. Jag älskar sommarkvällar. Som igår, jag och Tomas körde runt i stan och stannade där vi kände för, myste och njöt av kvällssolen. Nu blir det strax spinning med Lovisa, adios!
 
/

Livet levererar

Alltså bättre än såhär blir det inte! Solen och värmen är här för att stanna, skolan är så gott som bortgjord och lönekuvertet kom lägligare än någonsin! Dessutom väntas en kung kväll med drottningar till tjejer och jag känner för första gången sedan förra helgen (det känns som en evighet sedan) att jag är lycklig rakt igenom! Livet gör det igen, levererar!