/

Naglar och vänner

Igår kväll tog jag och Amanda bilen genom en slaskig stad för att besöka Alma och i samma veva få våra naglar fixade. Det tog några timmar vilket resulterade i mycket skratt och snack. Jag blev otroligt nöjd med resultatet måste jag säga! Vanligtvis brukar jag inte lägga ner någon omsorg alls på mina naglar då de ändå ser ut att tillhöra en skogsarbetare. Men jag kände nu i samband med nyår att jag ville känna mig lite kvinnlig, och fina som aldrig förr blev dem! Tusen tack igen Alma!

/

Och utan ett ljud, mitt hjärta i din hand

Julhelgen har varit en av de bästa då den inkluderat allt jag värdesätter här i livet. Både mys och skratt med världen finaste släkt men också party med stans snyggaste tjejer och såklart en massa varma kramar och pussar. Någonstans bland allt detta har jag även hunnit med att jobba för att sedan spendera mina älskade sparpengar he-he. Men livet är kort och frestelserna många. 
 
Nedan är några av alla fina julklappar jag fick. Det kändes inte helt optimalt att öppna en hög full av konsumtions-artiklar då man nyss fått sig en tankeställare av Carl-Bertils Jul. Men det var också en hög med omtanke och kärlek, man får se det så. Sedan ska jag inte sticka unnder stolen med att jag älskade allt jag fick och skulle verkligen inte vilja lämna tillbaka det, så det är väl lite dubbelmoral från min sida där. Favoriterna är nog underställströjan, handdukarna och så popcorn-skålen som inte fick vara med på bild. Och såklart pulsklockan! Tråkit nog har jag blivit förkyld efter en timmes väntan på taxi, men jag ska nog hinna testa den innan vi drar till fjällen. Om inte annat får jag väl testa vilopulsen! 
 
/

Jullov

Ja då har jag inlett mitt sista jullov, öppnat årets första julklapp och ätit oräkneliga pepparkakor. Det sammanfattar de senaste dagarna rätt bra. Det har varit nifnatta, julklappsleken med klassen, sång i kyrkan, fika på stan - och fika hemma - julshopping, mysiga mornar och bus med småkusinerna. Här hemma klädde vi nyss granen och sitter i skrivande stund bänkad framför Forrest Gump. Imorgon blir det ytligare två fikastopp och innan det tänkte jag försöka hinna med ett spinningpass. Har en känsla av att det kommer bli ett bra lov med massa roliga saker inplanerade!