/

BUCKET-LIST

Idag är det måndag och trots att dagen började med frossa och trötthet vände den och blev en riktigt bra dag. Jag gillar faktiskt måndagar, man har en hel veckas äventyr framför sig som bara ligger och väntar.

Annars då? Helgen var riktigt underhållande då jag både testade på det ena och det andra haha. Träningen skrev jag om tidigare, vad jag inte har nämt än mitt lilla hak-plask ner i backen som resulterade i sjukhusbesök och omplåstring för hela veckan framåt. Ja jag är klumpig. Men då jag låg där på britsen och väntade på kirurgen kunde jag inte låta bli att skratta högt åt mig själv. Jag menar, jag tjatar ju hela tiden om hur jag vill hinna med allt på mina 118 år, och livet tar mig verkligen på orden. För detta har jag inte upplevt tidigare! Så då kan jag bocka av det på min bucket-list också ;-)! (Känsliga läsare varnas för bilderna.)

/

TRX

Goddag lördag! Efter en lugn kväll igår med fina vänner och en och annan taxi-agerande körtur tog jag mig upp tidigt imorse för att testa på ett nytt pass som kommit till 1life. TRX-kombo stod på schemat och det var riktigt roligt om än sjukt jobbigt då jag inte vaknade till för än under stretchingen typ. Men jag kommer definitivt att gå igen! Jag ska testa TRX-puls och se vad det innebär nästa gång! Efter det tog jag och Amanda en tur på stan och för tillfället hänger jag i soffan och undrar vad nästa drag blir. Ha en bra lördag kära vänner!

/

Spännande