/ PICTURES /

PARTY ROCKERS IN THE HOUSE TONIGHT

Jag måste tacka alla mina kära vänner och alla andra för en sjukt lyckad kväll igår! Även om dörrhanddtag åkte (hah vafan alltså?) och det var tusen fimpar att plocka upp (alla borde sluta röka..) så var det så jääävulskt kul! Ni är bäst.


/ emelie forsberg /

BÄSTA

Helgen har varit väldigt fartfylld och jag har knappt sovit känns det som, men satan vad kul den har varit! I fredags så var vi lite överallt men slutade hos Ida och hade det mycket trevligt! Igårmorse så var jag ute ur huset redan vi kvart över nio för att tjäna i pengar och det gjorde jag verkligen! 420 kronor rikare på att bara stå och le lite, väldigt värt! Sedan så lekte jag med Amanda och Jossan (okej, jag sovde) innan vi handlade inför kvällen. Vi grillade nämligen nere vid strandparken och shiiiiet vad mysigt! Jag och Amanda drog sedan ut på äventyr med moppen, tacka gudarna för filt och skotervantar! Man kan tro att ljusa vårkvällar är varma, men låt inte skenet  bedera! (haha, ljusa vårkvällar.. skenet.. där fick jag till den!!!)
Vill bara säga att ni är väldigt bra mina kära vänner, vad skulle man gjort utan er?♥


/ emelie forsberg /

TA MIN HAND SÅ GÖR VI ALLT SOM DE LÅTER BLI

Oh lala vilken härlig dag det har varit idag alltså. Vi har 1. gjort bort omprovet på musiken, tror tyvärr att det blir ett omprov till för min del. Vem fan kan skilja på sextiotals soul och r'n'b? Inte jag iallafall. Nr 2. fått tillbaka en del prov där jag är supernöjd med resultaten. Nr 3. gjort bort konditionstestet där jag slog last year med fem sekunder!!!! Dessutom så skiner solen nu och det ska den göra resten av året har jag bestämt. Nr 3. vi fick kakor på matten, det gjorde min dag. Nr 4. Amanda har förgyllt min vardag med sina roliga kommentarer hah.. Nr 5. så är det slappdag imorgon och jag är sjukt taggad på håltimme i hamnen. Nu ska jag plugga lite (bara kämpa på in i det sista..) och sedan dra och leka med Olsson och Linda. Ha det azzzzum!!
Kan ju lägga till att jag saknar dig Bruden Boström. Vi ses i sommar, right? Bilderna är från 09.