/

Lördagströtter

Lördagkväll och allt jag vill är att somna innan 20.00 ha-ha. Det har varit en intensiv vecka. Men jag har hunnit med såå mycket roligt. Förutom spännande dagar i Enköping har jag hunnit med att gå på spinning med en nyfunnen vän och därefter fått skavsår i ljumskarna haha. Rookie. Sedan har jag och Jesper sett Modo spöa Almtuna i hockey, en viktig vinst ;-). Torsdag innebar utgång där vi hade bokat bord i loungen på stocken. Gud vad trevligt det var! Vi satt där i lite mer än två timmar och drack och åt och notan gick på 1263kr, och vi var 15 personer. 85 kronor var! Det är helt galet billigt. Senare på kvällen blev det dans och shots för hela slanten! Var rätt seg på fredagmorgon men tog mig i kragen och mötte upp Lala på stan för en "lunch" på MoeJoes och lite shopping. Därefter mötte jag Ebba på gymmet för ett litet "lekpass" där vi övade på handstand pushups. Eller ja, Ebba gjorde och jag övade. Kvällen blev lugn med lite bak och filmtittande då jag skulle upp tidigt idag och jobba. Det visade sig bli den stressigaste dagen någonsin för min del ha-ha. Sprang bort alla stresshormoner på gymmet efter jobbpasset och nu ligger jag i soffan och försöker att inte somna. Vi får se om jag orkar hitta på något ikväll eller om det blir filmkväll numero dos. Borde kanske bita ihop och hitta på något för Jespers skull, jag beter mig som en tant ha-ha. 
Glad på Enköpings akutmottagning!
Hejade fram Modo till vinst! 
Detta måste vi göra om! De hade dukat så fint också med vit duk och allt. 
Inte världens bästa dag att ha sminket hos en kompis då man är bakis och påsarna under ögonen hänger ner till fötterna. Håret var i alla fall fräscht för att vara "dagen efter".
"Lunchen" jag talade om ha-ha... Juicen var dock rätt matig och god. 
Mitt i ett försök till en handstand pushup. Detta är något jag ska öva och bli bra på! 


/

Spännande period i livet

Idag startade en spännande tid i mitt liv. Under fem veckor framöver ska jag göra praktik på sex olika avdelningar: akut, intensiv, anestesi, operation, psykiatri och barn. För en kunskapstörstande själ som mig själv är detta rena rama drömmen. Detta kommer vara den period jag ser tillbaka på då jag arbetat på samma avdelning i sådär tio år och suckar åt hur bra och stimulerande jag hade det!

Denna veckas praktik äger rum på Enköpings akutmottagning och jag kan efter ett kvällspass ikväll säga att jag är frälst. Det är helt galet spännande att arbeta på en akutmottagning med tanke på hur många olika tillstånd och människor jag mött ikväll. Och då var jag ändå bara där i knappa åtta timmar. Jag längtar redan till imorgon bitti då det är dags igen! 


/

Blandad helg

Denna helg har varit en sådan där helg som innehåller allt och lite till. Den startade i fredags med en ledig dagen vilken jag fångade genom att både hinna storstäda lägenheten och träna med en klasskompis innan klockan slagit tolv. Vidare blev det lunch och shopping på stan innan pre-prepartyt startade vid tre hos Carro med fix och tjejsnack<3. Halv fem befann vi oss hos födelsedagsbarnet för den riktiga förfesten innan vi drog ut klockan sju (!). Haha det är pinsamt tidigt. Trots detta fick vi ändå köa i typ en halvtimma. Ni kan ju tänka er kaoset som råder på nationerna nu i nollningstider. Jag hade dock en av de absolut bästa kvällarna på länge! Lördag innebar tvätttid, lunch på stan (ok försöker vara glamourös men i själva verket käkade vi på Max ha-ha...) och sedan en promenad ut till Jespers föräldrar för lite eftermiddagsfika. Det blev en tidig kväll då jag imorse klev upp och avverkade ett dagspass på barnakuten. Det var verkligen mysigt att vara tillbaka och få krama så bebishänder igen<3. Efter jobbet blev det träning och veckohandling och nu är jag så trött att mina ögon går i kors. Soffläge hela kvällen! 
Fina fina Carro!
Kände mig rätt cool i fredags! Jag brukar alltid vara den "tjejiga" med klänning men jag fick låna en supersnygg topp av Carro med djup öppen rygg så matchade den med "boyfriend jeans" och röds läppar a la Noora hö-hö. Kan tillägga att på bilden ovan var det bara klädprovning och jag hade inte sockarna uppdragna sådär under kvällen ;-). 
Snyggingen till födelsedagsbarn!