/

Sista veckan i dubbel bemärkelse

Imorgon börjar min sista vecka på mitt första universitetsår. Dessutom är det min sista vecka som tjugoåring. Jag är som de flesta vet en väldigt nostalgisk person och har svårt att släppa taget om olika perioder i livet. Får näsan ångest då jag inser att detta fantastiska studieår lider mot sitt slut. Å andra sidan väntar en fantastisk tid med resor, sommarfester, nya bekantskaper och ett jobb jag ser fram emot att utvecklas i. Livet är sådär härligt bra att jag inte vet om jag vill spola tillbaka och återuppleva allt eller bara hoppa framåt till imorgon bara för att jag längtar efter morgondagen. Det bästa jag kan göra är att njuta av nuet. En liten flashback av guldögonblick från det gånga studieåret. Det bästa i mitt liv. 
Första dagen i skolan och självklart vurpar jag med cykel, flashar rumpan i stringtrosor då jag var klänning och skrapade upp både ben, armar och händer. 
Jag och Jessica fann varandra under nollningen. En idag riktigt fin vän som jag tidigare bara hejjat på under gympass! 
Det har varit en massa härliga kvällar på KTC där vi både bekantat oss med medicinska tekniker men också med varandra. Ännu en nyfunnen och kär vän: Linn! 
Det har varit både ett och annat besök på favoritnationen Stocken. Här under tredje studieveckan med Oliver och Carro! 
En av höstens höjdpunkter var helt klart Stocktoberfesten! Längtar redan till årets uppföljare! 
Rockade första tentan och firade med favorittjejerna! 
Det har varit mycket fest men ännu mer träning. Har hittat min favoritträningsform och bekantat mig med många nya ansikten på gymmet. Världens bästa hobby! 
Sedan har jag ju gått och blivit kär också. Jag minns hur Jesper i början av vårt dejtande frågade om jag ville följa med på middagen ovan den 27e november. Detta var över en månad bort och jag minns hur paff jag blev över att han trodde att vi fortfarande skulle träffas då ha-ha. Men så blev det. Och idag, mer än ett halvår senare träffas vi fortfarande <3. 
Så kom vintern, julen och min första hemresa efter månader ifrån mina favoriter. Ellens hår hade blivit längre än mitt och Vera hade blivit om ännu starkare än förut. Så mycket glädje och kärlek i så små förpackningar! 
Vintern passerade och helt plötsligt var det alla hjärtans dag vilket firades med kärlekar i många former. Bland annat på dansgolvet med snyggingarna ovan. 
Jag hann skaffa mig både ett och två jobb. Dels som barnvakt men också som undersköterska på 30A där jag kommer att spendera min sommar med ytterligare tio personer från min klass. Hur grymt kommer inte det att bli?
Flest timmar har jag nog dock spenderat på blåsenhus med trogna pluggkompanioner. Det har varit blod, svett och tårar emellanåt. Men mestadels har vi fantastiskt roligt och jag älskar allt jag lär mig. Bilden ovan beskriver bara en typisk dipp jag får precis då ett nytt område påbörjats och innan jag får grepp om allt he-he...
Ibland har träningen skippats och bytts ut mot vin, godis och skitsnack en vardagskväll mitt i veckan. Precis som ovan! 
Våren kom till Uppsala och det omfamnade vi med grillkvällar och kubb! 
Valborg firades med världens bästa Övikstjejer! 
Efter våren kom sommaren och jag kunde ha klänning i skolan! 
En sista utgång med min absoutluta dansgolvspinga i fredags vilken slutade i oklart blodbad haha. Älskade vän! Kvällen starade med en fantastisk SSK-förfest och avslutades med timmar av oavbruten dans. Kommer sakna ihjäl mig efter alla vänner i sommar! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/

Underbara tisdag

Igår var en sådan där fantastisk dag som bara tittar förbi ibland och livar upp hela ens tillvaro. Dagen startade med en löptur strax efter 06. Solen sken, alla morgonpigga motionärer hälsade glatt och jag ville dö för att mitt blodtryck på morgonen är obefintligt. Det snurrade och svartare för ögonen och snoret rann pga pollen. Men trots detta lyckades jag njuta av försommaren i en väldigt sovande stad. Mornar är min favorittid på dygnet. Det är något visst med att vara vaken före alla andra och se solen stiga på himlen. Därefter hann jag duscha, äta frukost framför Nyhetsmorgon och prova ut gårdagens klänning innan det bar iväg till Blåsenhus för plugg hela dagen. Med några pauser för lunch och glass i solen såklart. Älskade pluggliv. Vi har det så roligt tillsammans även om vi knappt pratar under dagen och bara skriver till dess att vi får trycksår på händerna. Idag tillexempel bröt jag och Fredrik ut i ett okontrollerat skrattanfall som fick hela biblioteket att vända sig om. Jag kommer sakna detta i sommar! 

Kvällen startade på lingons uteservering med två kannor sangria och de godaste mojitos jag någonsin smakat. Fortsatt en massa skratt och givande samtal innan jag och Elin hoppade på cyklarna och rullade till Bryggan. Det var svinkallt och helt översmockat med människor men ändå en helt fantastisk sommarkväll. Cava på uteserveringen innan vi dansade loss med en stor del av resten av klassen som också var ute. Ett perfekt avslut på ett perfekt studieår<3. Åh. Nu blir jag nostalgisk också... Tur det är två år kvar av denna underbara tid! 
Haha något stirrig i blicken. Förklarar väl mitt allmäntillstånd under den löpturen.
Något piggare vid sex på eftermiddagen, tolv timmar senare. 
Kvällens outfit blev väldigt oklar. Något av en kostym med ett linne i baddräktsmaterial och så ett hårband i spets pga att jag inte kunde finna åt mitt diadem. Men jaja. 
Varken drinken eller maten var min men det såg så somrigt ut att jag var tvungen att ta en bild! 
Älskade människor! 
Finaste Elin! Vet att du läser så tack för en mysig dejt och kanonkväll on le dansfloor! 
Såhär levnadsglad var jag en tisdagskväll! Jag lever för sommarhalvåret! 


 
/

En helg i frihetens tecken

Frihet. Det är ett ord som beskriver denna helg. Jag har försökt att plugga men sedan bara lagt det åt sidan, slappnat av och njutit och OJ vad skönt det har varit. I fredags hade jag en sådan där dag då jag gjorde allt man annars inte har tid med: målade naglarna, noppade brynen, städade lägenheten på djupet, tvättade, tränade ett gammalt favoritpass som är schemalagt mitt på dagen, handlade, tittade på Emil i Lönneberga (prioritet med barnfilmer då man är ledig) och läste en favoritbok i solen på balkongen. På kvällen vankades utgång för att fira att praktiken var slut samt att sommaren närmar sig med stormsteg. Både förfesten och utgången blev så otroligt lyckad och över all förväntan, tack vare fina vänner och en fin pojkvän <3. Resten av helgen har varit lugn. Mycket slappande, lite träning, middag hos Jespers föräldrar i solen och nu slutligen lite fix inför den kommande veckan. Är väldigt redo att ta mig an detta års sista tentaplugg! 

Tog inte en enda bild i fredags vilket förklarar hur trevlig kvällen var. Det är egentligen tråkigt att det ska vara så, att man missar att ta bilder under de roligaste kvällarna. Men mobilen är det sista man tänker på med trevligt sällskap. Minnena får leva kvar i huvudet istället!