/

Valborg väntar

Fyra av fem veckors praktik är avklarade och det är vaaaalborg! Igår efter att vi slutat praktiken svävade jag som på moln. Pirrig och förväntansfull inför fyra dagar av total ledighet och roligheter. Jag firade såklart med att träna. ett svettigt "feel-good-pass" med Almenäsintervallerna. Spring så snabbt du orkar 1 min och och jogga där emellan 1 min x 10. Sedan avslutade jag med att springa med vristvikterna. Ett bra pass för självförtroendet. Vidare blev det en massa shopping på stan (har typ redan spenderat lönen... Tre dagar in...) och fix och trix hemma innan det var dags att möta Lovisa på stationen<3. Tänk att jag ska få rå om henne tills på måndag! Och som grädden på moset kommer Amanda och Johanna på lördag också<3. En bra helg väntar! Kan som vanligt inte sova längre än till sju så i skrivande stund ligger jag och väntar på att vännerna ska vakna till liv. 
När man har dötid på praktiken... 
Känner mig väldigt stark just nu. Det känns som om kroppen är med mig oavsett vad jag tar mig an. En skön känsla! Vi får väl se hur med mig den är efter Valborgs-helgen ;-). 
Härligt svettig efteråt! Det är så himla skönt att svettas då jag alltid annars fryser. 
Lagade middag till Linnea och Lovisa igår. Mina talanger i köket går väl att diskutera, men mysigt hade vi det iallafall! Perfekt mjukstart inför helgen. 
/

The murph

Trots konstig sömn inatt med en massa galna drömmar tog jag mig i kragen och åkte till gymmet innan sju imorse, allt för att hinna klämma in ett träningspass i mina numera fullspäckade dagar innan Valborg. Det blev inte vilket träningspass som helst utan The Murph. Alltså jag trodde det var ett skämt då det var dags. Men det gick ändå helt ok. Pullups gjorde jag med gummiband och armhävningarna fick bli på knä, annars hade jag nog varit där än och kämpat på. En dag ska jag kunna göra det ordentligt! I skrivande stund sitter jag i frisörstolen för att bli fin inför helgen. Efter att ha kollat på bilderna i förra inlägget insåg jag att det verkligen var dags att göra något åt utväxten!

Testa detta om ni vill känna att ni lever! 200 armhävningar och jag trodde att mina bröstmuskler skulle ploppa ut. Kan tillägga att jag inte bar en kroppsväst och det var jobbigt ändå! 


/

Rolig helg

Oj oj oj livet. Du är intensiv nu. Dock väldigt, väldigt rolig också. Det bästa med våren är den pånyttfödda energin som griper tag i en och får en att orka med trots lite sömn. Solen och ljuset fungerar likt adrenalin och knopparna på träden blir som en påminnelse om hur KUL det är att leva.

I fredagskväll spelade vi Catan hemma hos Linn innan jag somnade sött och sov hela vägen till 07 på lördagmorgon. Jag som hade tänkt att sova ut... Jaja. Bättre än veckodagarnas 05.20 iallafall. Hade en väldigt produktiv förmiddag innan jag träffade Elina efter lunch för att preppa för helgens stora händelse: Ebbas överraskningsfest! Vi har planerat och hållt detta hemligt men så i lördags fick vi äntligen överraska henne! Jag måste säga att jag tycker att det blev väldigt lyckat ;-). Vi hade "finsittning" hemma hos Ebba och Ludde med trerätters, snaps, sånger och skratt. Ludde hade verkligen gjort ett fantastiskt jobb med att lura iväg Ebba hela dagen och sedan lura hem henne också! Då klockan passerade elva drog vi vidare till Norrlands för dans och mer shots. 

Trots en sen natt var jag upp igen vid 07 på söndag för att ta buss och färja ut till Eckerö! Vi tänkte oss nämligen att det skulle vara en bra idé att lagra lite billig alkohol inför Valborg. Sedan hur bra idé det var att genomföra detta bakis på en båt som gungade i vågorna var väl en annan femma ha-ha. Hade i alla fall en riktigt rolig dag med fina vänner<3. 
Dukat och pyntat innan alla anlände! 
Tjejerna redo i hallen att överraska Ebba då hon öppnade dörren! 
Välkomstdrinkar och förrätts-snittar! 
Spetsarn spetsade hehe! 
Tjugotvå ljus på kladdkakan! 
Starka individer bakom solbrillor följande morgon ha-ha. 
Hemskt nog var kräkpåsarna framme pga sjösjuka.
Nöjda men trötta efter dagens äventyr!