/ emelie forsberg /

FRIENDSHIP NEVER ENDS

Buenos dias! Tänkte fortsätta med att leka flitig bloggare, go Emelie! Dagen till ära fikade jag och bästaste Elin på blåbär vilket börjar bli en dyr men otroligt trevlig vana! Jag fick dessutom två bitar för en idag, ska jag tolka det som en bonus för stamgäster..? Hö-hö. Och ekonomisk som jag är köpte jag två billiga plagg och sparade därmed pengar, eftersom att det är billigare att köpa två billiga plagg än två dyra. Right? (Gör ett tappert försök att övertala mig själv..)
Sedan ikväll så har Emelie varit här och vi har precis som i gamla tider suttit och pratat non stop i timmar. Det ligger nog något i det där med att heta Emelie, för munnarna går som durasellkaniner.. Jag har saknat dig tjejen!

Imorgon är det fredag och helg och jag känner mig så himla lycklig haha. Fördelen med att vara helgdyrkande är att lyckan kommer varje vecka, lika pålitligt som att snön smälter på våren. Det var allt för mig, på återseende!

/ emelie forsberg /

CAUSE DIMAMONDS ARE FOREVER

Jag kände att en dag inne var en dag för mycket, så det fick bli skola idag trots den envisa hostan. Men annars mår jag bra! Har inte så mycket mer att säga. Längtar till helgen. Då blir det precis like the old times, eller hur tjejer??! ;-)

/ emelie forsberg /

LILLA SJUKLINGEN

Haha jag känner igen mig själv så väl, förnekar att jag är sjuk i några veckor, fortsätta att gå på med träning, sena nätter och skola. Men som alltid hinner det ifatt mig och här ligger jag.. Att jag aldrig ska lära mig! Men jag mår så mycket bättre efter en dag i vila och imorgon är jag frisk. Vi säger så? Härligt!
Igårkväll så fick jag finbesök av älsklingen, körde lite bil med tre liv i mina händer (alla lever dock fortfarande) och så spelade vi lite basket med en volleyboll. Jag ska inte avslöja hur det gick, men jag kan säga att av mig och Tomas, så kom jag i varje fall inte sist ;-)!