/

Välkommen till Hemavan och en meter snö i minuten

Hallå där! Sedan i torsdags har jag befunnit mig i Hemavan med familjen och pojkvännen. Det är mysigt att gå runt i underställ och låta håret vara lite småfett, det är det. Men jag kan inte förneka lättnaden av att ha åkt sista åket för den här gången. Vackra fjäll och skidåkning i all ära, men det är inte riktigt min favoritdel här i livet. Det beror nog delvis på att vi åkt hit varje år, vissa år till och med flera gånger och jag därför bara tagit allt för givet hela livet. Men jag uppskattar det faktiskt, än om jag är dålig på att visa det!

/

härlig dag

Vilken härlig dag, nanana nana! Inte nog med att vi bara hade två lektioner varav en av dem bestod av en rolig musikquiz utan dessutom skiner solen och jag har tagit påsklov! Jag har även hunnit köpa ett par nya träningstights vilket gör att jag längtar ännu mer till kvällens spinningpass med Lina, premiär för oss båda!
/

Älskade ordspråk

Veckan har som alltid startat bra, kanske till och med lite extra bra idag då vi hade bakat (läs: köpt) fika med klassen och fick sluta två timmar tidigare än vanligt. Middagen hos mormor gjorde inte precis saken värre, det är alltid så mysigt! Jag ska strax pralla mig iväg till min fina kille som för tillfället inte ens är hemma och lyssna på ljudbok resten av kvällen. Livet som pluggfri är då oslagbart!