/

Nytänding

Jag har efter en svacka i träningsmotivationen efter jul funnit en nytändning. Mycket tack vare Ebba som är en vandrande inspiration men också för att jag numera tränar efter en ny progg (Gud det låter som om jag är hur satsig som helst, vi kan ju låssas). Passen blir lite annorlunda och jag tvingas göra saker jag inte skulle gjort annars. Exempelvis tunga squats. Eller ja, i min värld är de tunga. 

Jag är nog en av få tjejer som inte alls gillar att böja. Det är tråkigt och går långsamt. Enligt min mening är pistols bästa benövningen för pump i rumpan. Träningsvärken är alltid brutal efteråt. Men jag vill bli bättre på olympiska lyft och för att kunna lyfta tungt krävs att man kan fånga stången djupt. Och för att kunna fånga stången djupt med en tung vikt måste benen vara starka. Tyvärr. 

Såhär kan ett pass se ut. Varje natt får jag ett mail med kommande dags pass och det är numera det första jag gör då jag vaknar. Kollar in vad som väntar. Ett bra sätt att vakna till och ge dagen en mening! 

Efter gårdagens pass var det såklart lite strech som gällade. Och såklart hade jag sett en ny instagram-bild jag försökte efterlikna. Är inte helt nöjd med resultatet. Benen kan tryckas lite närmare väggen precis som överkroppen kan pressas lite närmare benet. I'll get there. 
 
/

Söndagsuppdateringen

Att det redan gått en vecka sedan sist jag skrev. Tiden flyger förbi. Dock har jag hunnit med en del grejer sedan sist så livet passerar ju inte obemärkt förbi iallafall. Det har varit en del morgonträningspass med Ebba vilket är superkul. Har verkligen fått upp ögonen för morgonträning. Dels för att gymmet i princip är tomt men också för att det är så fantastiskt skönt att kunna lämna skolan och åka HEM. Att vara hemma vid 17 och inte 19. Det blir en enorm skillnad på vad man hinner med under kvällen sedan. 

Annars har jag hunnit med en kvällslöptur med Julia följt av middag. Jag har hunnit plugga och examineras på ett av våra två PBL i komplexa vårdsituationer. Jag har hunnit bli less på acaibowls efter att ha ätit det till frukost och kvällsfika varje dag i typ en vecka. Det kanske var lika bra, det var en dyr vana ha-ha. 1600kr/kilo för acaipulver. Nu är jag tillbaka på mina lite billigare bananpannkakor. Jag har hunnit gå ut med Carro och hennes kompisar och varit busig. Jag har hunnit åka långfärdsskidorskor för första gången och druckit varm choklad i solen i januari medan det kändes som mars. Jag har hunnit ha Wii-kväll med Julia och Jesper och jag har hunnit med en sväng till Ikea. En bra vecka! Tyvärr blir det bara tre bilder - alla på mig (självgod much?). Det blir så då jag har så lite utrymme på telefonen att jag knappt kan ta emot ett mail ens. Jaja. Har övat lite akrobatik i veckan. Allt för en snygg bild på instagram ;-)Se så härligt!! Det var fantastiskt väder igår så då Jespers föräldrar frågade om vi ville följa med och åka långsfärdsskidskor rådde det inga tvivel om vad vi svarade. Att få vara ute i solen i flera timmar och bara röra på sig och njuta var precis vad jag behövde en ledig helg som denna. Jag fick verkligen mersmak för aktivteten! 

 
/

Snabba helger

Helgerna springer förbi snabbare än vad jag hinner riva av burpee box jumps. Tiden får gärna gå lite långsammare så jag hinner förlika mig med att min studietid snart är över och att jag snart officiellt träder in i vuxenlivet. Hemska tanke. Dock är tidens snabba framfart ett tecken på att man har roligt och det har jag verkligen. I fredagskväll hängde jag som sagt med Sofia, och trots att vi gjorde kväll tidigt och jag var i säng innan tio kunde jag inte somna för än efter 03. Jag kan inte minnas att jag någon gång haft svårt att somna? Usch. Lider verkligen med dem som ofta drabbas av insomningssvårigheter. Det blev därför lite tungt att kliva upp halv sex på lördagmorgon men vad gör man inte? Jobbdagen gick trots allt väldigt smidigt och jag påmindes om varför jag verkligen älskar mitt jobb. Söndagens kvällspass blev dock en annan historia ha-ha... På lördagskväll var det tjugofemårspartaj för Elin och jisses vad fint hon ordnat. Hade otroligt trevligt hela kvällen med musikquiz och beerpong. Som vanligt då man har trevligt glömde jag bort att ta bilder. 


I övrigt har jag inte hunnit med så mycket mer i helgen. En sconesfrukost innan jobbet på söndag och såklart några pullups hemma då jag inte hann få i något träningspass i helgen. Ser inte mina underarmar galet långa ut på bilden? Jag kanske är en sådan där orangutang-person med långa armar?? Har aldrig refererat över det tidigare ha-ha.