/

Helgen i bilder

Då var det söndag igen. Veckorna bara flyger förbi, kan inte förstå att jag redan pluggat i fyra veckor? Tiden är verkligen en illusion som går snabbare då man har roligt. 
Fredagen startade med en otroligt givande inlärningsträff där jag bjöd på kardemummalängd till fredagsfika. 
Efter tre intensiva timmar belönande vi oss själva med lunch på Stockholms nation. Så himla trevligt och prisvärt! 
En runda på stan efter löning + CSN = ny klänning inför kvällen. 
Hade finbesök av tjejerna där det dracks vin och skrattades i mängder innan vi drog och dansade. 
På snerkies var det beach-party med beerpong och aningen för starka buckets he-he. Grymt bra kväll! 
Min lördag i en bild ha-ha. Relativt lugn dag med mycket gott att äta och sedan bio på kvällen. Kan starkt rekommendera "Straight outta compton" till alla där ute. Blev under två fantastiska timmar frälst på hiphop, rätt otippat men kommer definitivt träna till NWA och Snoop Dog hädanefter ;-). 


/

Vakna det är bästa dagen!

Jag vaknade upp på strålande humör vid 06.15 imorse. Ibland tror jag inte att jag är riktigt klok. Började med att betala lite räkningar och min första hyra då både CSN och lönen kommit idag. Kanske det är anledningen till mitt goda humör he-he. Vid åtta väntar inlärningsträff med basgruppen och sedan tar vi välförtjänt helg. Planerna för helgen bidrar även dem till mitt muntra humör. Samt att det är fredag! Visste ni att fredagar höjer lyckan i världen med 11 %? 

Några bilder från veckan, enbart de "tråkigare" delarna. Har oftast för trevligt för att ta bilder. Som igårkväll då det var kvällsfika på ett café, eller då vi bakade scones hos mig en kväll tidigare i veckan. För att inte tala om alla träningspass. Ska försöka ta lite roligare bilder i helgen. 
I tisdags hängde vi på KTC för att öva venprov, subkutana samt intramuskulära injektioner. Väldigt roligt! 
En "ledig" förmiddag ägnade jag bland annat åt att laga matlådor. Pannkaka och lax och mos ;-). Älskar att själv få bestämma vad jag ska äta. 
Igår under intensivt plugg på Carolina Rediviva. Man skulle kunna tro att vi är sponsrade av MacBook-air. 


/

En tisdagmorgon

Godmorgon tisdag! Här ligger jag redo för en ny dag efter att ha varit vaken lite över en timma, hunnit med att både plugga och diska. Mina dagar ser ut så numera, vakna strax efter 06 efter att ha somnat fem-sex timmar tidigare. Det finns så mycket jag vill hinna göra att sömnen prioriteras bort. Vi ser väl hur länge jag orkar hålla på som jag gör ;-). 

Annars då? Det var ett tag sedan jag skrev något här. Sedan dess har jag hunnit vara på Stocken med två kära klasskompisar, tvättat cirka alla kläder jag äger 08 dagen efter (sömn är som sagt inget jag har tid med), lärt mig massor under inlärningsträffar, varit ute och ätit middag, ätit godis framför filmer, tränat, strosat på stan i solen, haft tjejmiddag, varit på en riktigt kul förfest följt av läkarsläpp, besökt Gamla Uppsala och "kullarna", pluggat lite till, tränat lite till och umgåtts lite till. Livet är bra fint! 
Glada under torsdagsfest! 
Då man cyklar oavsett väder får man klä sig därefter. 
En väldigt bra söndag förra veckan då denna plats besöktes. Det är vikingagravar i Gamla Uppsala, otroligt farscinerande!

Varje-morgon-synen(inte alltid sol men oftast). Både Uppsala och hösten är så vacker! 

Försöker desperat få allt att fastna då vi idag lämnar cellen och går över på vävnader. Rita är verkligen ett effektivit sätt att lära sig saker på! 

Igår var det 70-20-intervaller som stod på schemat och trots att min kropp verkar ha full förståelse för livets alla lockelser som fest, lite sömn och god mat måste jag erkänna att jag är nog inte i mitt livs form. Svettades typ för hela kommande veckan.