/

S u n n y d a y

Än en gång söndag. Jag tycker veckorna flyger förbi i en läskigt snabb hastighet och börjar inse att snart är jag inte ett barn längre utan förklaras om 38 dagar till en myndig kvinna. Galet.
För övrigt har helgen varit lugn med isgala, byte av bildäck (säger ju att jag är händig!) och tjejkväll med box på menyn. Idag har vi nyttjat Tomas körkort och varit lite var stans i solen och strax ska jag bege mig iväg för lite träning. Kan tillägga att det i stor skala uppskattas hur vädergudarna bjussar på en massa plusgrader och sol! Tack och bock!

/

Favorit

Efter ett par hektiska dagar med körlektioner, klippning, träning och plugg känns det bättre än någonsin att krypa ner framför en barnfilm och massa godis med min absoluta favoritperson. Trevlig helg gott folk!

/

Closet

Ikväll tog jag och syster vårt pick och pack för att flytta in i vår nya garderob. Pappa kom med en idé en söndagsmorgon för inte så länge sedan, nämligen att vi skulle bygga en "walk in closet" till mig och Ida där vi förut hade vårt så kallade kontor. Sagt och gjort och trots att det inte går att jämföra med Carries så tycker jag att det blev helt okej! Nu gäller det bara att samsas om kläderna haha...