/

I've been reading books of old, The legends and the myths, Achilles and his gold, Hercules and his gifts, Spiderman's control, And Batman with his fists, And clearly I don't see myself upon that list

Efter min lediga dag i tisdags har jag återgått till mina standardrutiner: vakna, träna, duscha och så jobba 12-21. Ikväll blir tredje kvällen i rad på jobbet sedan är jag ledig lördag och söndag. Huuur skönt? Det var någon form av patientrekord igår på aktuen också och jag fick hoppa mellan olika team och hade ingen riktig koll på mina patienter = jag gick hem och kände mig inte riktigt nöjd med min insats. Därför är jag peppad på att åka och ta revansch idag och göra mitt allra bästa för att ge patienterna en bra upplevelse. Sedan kan jag ta helg med gott samvete :-). 

 
Bilden är från imorse då jag tog mig an dagens WOD. Härligt pass som var sådär lagom jobbigt så att man blir trött men ändå känner sig stark! 
 
/

En ledig tisdag

I tisdags var jag ledig = dagen behövde maxas. Jag startade därför morgonen med lite lyx och gick och gjorde fransar. Sist jag testade det sa jag: aldrig mer. Jag är inte en sådan tjej som kan ha långa fransar eller naglar utan att förstöra dem, jag är för oförsiktig. Men det lockar att inte behöva sminka sig varje dag innan jobbet, och stället jag gjorde dem på tar bara 400kr och typ 200kr för påfyllning. Såå varför inte? Blev riktigt nöjd dessutom. Jag hann även med en sväng på stan, åka och träna samt kolla in säsongsavslutningen av skam innan jag vid 16 befann mig hos Sofia för en kväll i bubblets tecken. Några kollegor till mig anslöt och vi hade det fantastiskt trevligt på Sofias härliga balkong innan vi tog oss an bryggan. En bra tisdag med andra ord! Dock fick jag servera resorb på jobbet igår he-he... 

Här är jag osminkad i mina nya fransar bara några minuter efter att de gjorts. Jag ger det en vecka innan jag har förstört dem ha-ha. 
En bild med smink också! Dock var det hur svårt som helst att få på sig eyeliner med fransarna ivägen. 
Jag och Sofia dukade upp snacks till bubblet! Otroligt gott!! 
En del av kvällens gäng!
Att denna bild togs med telefonkameran är ju bara sjukt ha-ha.
Självklart ordnade jag och Sofia med mojitos ;-). 
Lala tog en bild på mig på vägen till Bryggan ha-ha. Min inre diva gjorde sig verkligen påmind. 
 
/ emelie forsberg /

Evighetskarusell

Jag är väldigt dålig på att skriva här. Men det grundar sig i att jag gör inte så mycket mer än att jobba och träna. Och sova. Det är en evighetskarusell som jag tyvärr inte ser något slut på. Jag försöker vara positiv trots att jag inte har något socialt liv ha-ha. Tack och lov att jobbet är roligt och jag har blivit nykär i träningen! 


Det var ju midsommar i helgen också. Inget speciellt firande för min del då jag jobbade mitt standard-pass 12-21. Men jag hann dricka lite prosecco efter att jag slutat och det är inte fy skam. Man får vara glad för det lilla! Jag har precis avverkat ännu ett träningspass och ska hoppa in i duschen nu innan jag beger mig till mitt andra hem: sjukhuset. En vanlig dag i mitt liv ha-ha. Om inte annat lär jag vara jäkligt tight på playan i augusti ;-).