/

En del kommer hem – andra återvänder till sina bostäder.

Det är verkligen något speciellt med att ha sin egna lilla lägenhet. Det är som en bebis. Ibland är den på tok för stökig och vild för att orka med, medan den andra studer är så mysig att man inte vill lämna den. Ikväll fick jag till en sådan mys-stämning i lägenheten. Trots att min gran inte är köpt och uppsatt än (förhoppningsvis har den levererats tills imorgon och förhoppningsvis ger börsen mig tillåtelse att slösa ytligare några slantar innan den strejkar totalt) infinner sig julstämningen. Kan inte tacka mina föräldrar nog för att de hjälpt mig hitta den platsen jag kan kalla mitt första egna trygga hem. 

/

En helg för bra för att övergå till vardag

Vilken helg det varit! I fredags efter att ha klarat det praktiska provet begav jag mig hemåt för att göra mig fin då det under kvällen vankades disbutationsmiddag. Verkligen en trevlig och rolig kväll med många skratt! Trots att timman blev rätt sen innan jag somnade var väckaren ställd under lördagmorgonen då det denna helg varit fitnessfestivalen i Stockholm. Att besöka fitnessfestivalen var nytt för mig, det gav verkligen motivation till träning och ett hälsosamt liv! Höjdpunken var dock att få se paret jag sedan länge följt och ser upp till, Paula och Hugo. Som pricken över i:et hade de med sig sin lilla dotter, ojojoj vad söt. 

Igår var det första advent vilket här i Uppsala firas med dunder och brak i form av en fyverkerishow. Fantastiskt vackert och mäktigt! 
Fredagens middag och dejt. Hade lite smärre panik över min håruppsättning då jag är riktigt dålig på sådant. Så cirka en timma innan det var dags att bege sig sprang jag ner på stan och köpte en ny donut, trots att jag redan har en, bara för att personalen skulle kunna hjälpa mig "visa hur man sätter upp den". Vips så var håret fixat ;-). 
Ett stop på Vapiano påväg hem från Stockholm till Uppsala, de har den bästa peston jag känner till! 


/

Julkänsla

Mindre än en vecka kvar till december och min julkänsla är på topp. Speciellt en morgon som denna då jag unnade mig sovmorgon och sedan tog med det julbeklädda täcket till soffan där jag ätit frukost i myskläder. Hade tänkt införskaffa mig lite julpynt om tid ges i helgen, annars har jag enbart denna ljusslinga uppe. Dock tycker jag den sprider mer än tillräckligt med julkänsla i min lilla lägenhet. Har nog aldrig varit så exalterad inför juletiderna som i år. Kanske beror på att det innebär en resa hem? 
 
Jag tyckte det var himla smart av mig att vira ljusslingan runt gardinstången. Ett mysigt sätt att rama in fönstrerna på. Detta tills jag i vanliga ordning skulle dra för gardinerna innan sovdags. Jaja. Tur det är mörkt både mornar och kvällar numera!