/

Ovärdelig långhelg

Vilken fantastisk långhelg det varit. I torsdags efter att ha träffat Ö-viksmänninskor på stan helt spontant bestämde vi oss för att testa Uppsalas uteliv. Ett besök på gymmet, vidare på Systembolaget och sedan var vi redo. Vi besökte Stockholms nation och hade riktigt roligt! Väldigt kul att lära känna tjejerna lite bättre också.

Fredagen innebar välkomstdag i gamla universitetsbyggnaden vilket också var över förväntan. Som pricken över i:ET bjöds det på gratiskonsert med Norlie och KKV också. Därefter hann jag och Sofia med något som skulle ha liknat träning innan jag skyndade mig hem och förberedde för Anders ankomst. Vi har haft otroligt mysiga dygn. Jag är så tacksam över att ha honom i mitt liv! 
Rebell utanför gymmet ;-). 
Vi undrar fortfarande vad som var så kul... He-he. 
Min älskling! Jag fick till väldigt god mat om jag får säga det själv. Pasta med pesto (självklart), pinjenötter och kyckling. Till det vitlöksbröd och efterätt i form av digestivekladdkaka. Mums. 
Igårkväll åt vi på Åkanten, en otroligt mysig restaurang vid ån. Maten var magisk precis som läget. En massa ankor simmade förbi, kvällssolen blänkte i vattnet och musik spelades i bakgrunden. Väldigt romantiskt :-). Efter det vaknades det bio, klassisk date-night. 
/

Vad händer i Uppsala?


Har tagit en springtur längs med Fyrisån, himla fin motionssträcka!

Läst i solen ute på fastighetens gemensamma terass! 
Bjudit pappa på middag då han gjorde ett snabbt stopp här mellan jobbresan och Örnsköldsvik. 
Har passat på att använda shorts trots att vädret nu börjar övergå till höst. Men så länge solen skiner... 
Cyklat runt runt runt med Sofia och Thilde. Bland annat till BMC där vi mest kommer hålla till. Här ovan syns den första föreläsningssalen jag ska äntra på måndag! 
Tränat extremt jobbiga pass på gymmet som jag så snabbt fattat tycke för. Här vankades GRIT-skivstångsintervall. Ojojoj. Har träningsvärk i muskler jag inte trodde existerade! 
Ätit lunch och hängt med fina Erika. Hon gav mig en privat guidad tur runt nationerna samt visade mig Uppsalas alla guldkorn vad det gäller caféer och restauranger. 
Har även köpt och fraktat upp ett nytt kylskåp till lägenheten. Vuxenpoängen trillar in. 

Detta är bland annat vad jag sysslat med dessa dagar. Måste erkänna att det är lite segt emellanåt för en rastlös själ som mig. Men försöker njuta av denna kravlösa tillvaro då allvaret drar igång snabbare än vad man kan tro. /

Att skapa ett hem

Saker och ting börjar falla på plats här i mitt nya hem. Det känns mycket mer som hemma då det står disk i diskstället, ljus är tända, kläderna hänger framme, det finns mat i kylen och fotot på min pojkvän pryder väggen. Det känns verkligen som mitt. 

Stor eloge till min pappa som enligt mig är både rörmokare, snickare, ingenjör och arkitekt. Utan honom hade det inte blivit såhär fint. Han kan allt han, min pappa. Ännu en man i mitt liv jag är stolt över! 
Här står det nya badrumsskåpet på plats! Lyfter hela badrummet tycker jag. Ett nytt överskåp följde med men jag har inte bestämt mig än om jag ska byta ut det, trä är rätt snyggt och i sådana fall tappar jag sminklamporna också... Hm. 
Hallen och alla kläder. Tro det eller ej men jag fick faktiskt sprida ut det för att det inte skulle se för tomt ut. Jag som varit orolig att utrymmena inte skulle räcka till ha-ha. Saknas bara skjutdörrar alternativt ett draperi. 
Sovalkoven! Skäms nästan över hur typiskt flickig den ser ut... Jag ser mig inte ens som en "tjejig-tjej". Men är kanske det ändå? Tydligen ha-ha. 
Rosa rosa rosa. Måste göra något åt det så snart ekonomin tillåter ;-). Flyttade kristallkronan från matbordet till soffbordet och tycker att det blev mycket bättre. 
Vad jag är mest nöjd med i lägenheten: min stringhylla! Hade tänkt köpa en "fejk" från någon hemsida då jag inte hittade någon äkta till bra pris på blocket, men så fann jag en helt övergiven ute i farmors garage! Pappa målade om den och taaada. Grymt snyggt om jag får säga det själv.