/

Pappa 50 år!

Helgen har spenderats med min älskade familj på Hallstaberget för att fira pappa som i lördags fyllde hela femtio år! Det har varit god mat, underhållning, spa, sköna sängar och självklart lite träning. En helg att minnas!
Det bästa med hotell är morgonrockarna. Försökte trycka ner denna i väskan men det ville sig inte, lika bra för karman kanske. 
Väldigt mysigt att få spendera lite kvalitetstid med syster också. Som jag saknar henne emellanåt! 
In action under träningen. Det är deprimerande hur blek jag är ha-ha. 
/

Mitt badrumsskåp

Jag och mina vänner har pratat om hur kul det är att kika i andras badrumsskåp då man är borta på besök. Det kan säga rätt mycket om en person precis som kylskåpet. Här nedan har ni mitt badrumsskåp precis som det alltid ser ut, öppnade precis och tog ett kort. Varsågoda att döma mig he-he. 

Vad jag kan läsa av denna bild är väl att jag är väldigt dålig på att använda pads, förpackningen står i princip orörd sedan mamma köpte den åt mig i somras. De blåa produkterna i hörnet använder jag aldrig. Sparar de lite dyrare grejerna till "finare tillfällen" som uppenbarligen aldrig kommer. Mycket väteskersättning då jag under sommarhalvåret tar en om dagen, plus en innan och efter varje utgång. Vätskebalansen är viktig! Och självklart min favorittandkräm som jag inte klarar mig utan. Kan inte borsta tänderna med något annat, då känns de inte rena! I ena hörnet kikar en hårspray fram också trots att det går emot mina principer att använda det. Kvävs av lukten och trots att de är mycket bättre ingridienser nu inbillar jag mig att hårspray fortfarande förstör vårt ozonlager. Men om man lockat håret och ska cykla i regn och blåst är det tyvärr ibland nödvändigt att spraya på lite för att behålla en någorlunda frisyr. 


/

Bra vardagsliv

Vilken fantastiskt bra onsdag! Dagen startade med ett pass kettlebell klockan åtta vilket verkligen kickade igång dagen. Är helt såld på alla kettlebell-pass mitt gym erbjuder. Oavsett instruktör eller längd på passet är jag alltid dyngsur av svett och mör i kroppen under stretchen. Världens bästa känsla att ha tagit ut sig ordentligt! Vidare blev det effektivt plugg fram till halv fem innan jag åkte hem och bytte ut mjuka bomullsbyxor till jeans för att äta middag med Sofia på nation. Mysig vardagslyx då den är som bäst!