/

Sportlov

Kalendern har slagit torsdag och jag har slagit om till sportlov. Mitt livs sista dessutom! Därför ska jag se till att göra dessa tio dagar extra minnesvärda och det börjar med en Stockholms-visit för att lyssna på Avicii live. Hur toppen låter inte det? Flyget lyfter 07.00 från Umeå imorgonbitti och jag har hört att klubbarna i Stockholm stänger 05.00, vilket innebär många vakna timmar den kommande helgen. Dock ser jag detta knappast som något negativt då man ändå aldrig minns nätterna man sov, hehe ;-)

Bilden är från min senare tripp till live-musik: en spontan men grymt rolig natt nere på Sundsvalls gatufest i somras!

/

Helgen

Då måndagen börjar med solsken och plusgrader är det gudarnas sätt att introducera oss till en bra vecka! Detta känns lovande.

Helgen har för övrigt också varit bra då den spenderat med personen jag tycker mest om här i världen. Det har hunnits med mycket mys varvat med skoteråkning och en sväng på stan. Vi tog oss upp till Milleniumstugan igår då vädret inte tillät att man var inomhus, och jag säger då det! Det kändes som april då solen värmde och det droppade från hustaken, och det kändes så bra. Dagar som denna kan jag inte låta bli att tycka om vintern!

/

Graduating class 2014

Bilden säger det mesta om hur veckan varit. Framtidstankar i massor! Trots en del ångets och oro emellanåt så känns det för tillfället bättre än någonsin. Studentmössan levererades idag och igår under "Vägar vidare" som skolan anordnade hittade jag en utbildning som tände ett litet ljus i slutet av tunneln. Hela grejen med flytt och uppstartandet av ett nytt, eget liv känns otroligt spännande. Dock får tiden inte gå snabbare än nödvändigt nu fram tills sommaren, det är mycket roligt som jag ska hinna uppleva och njuta av!