/

Bröllopet med stort B

Jag vet inte var jag ska börja angående beskrivningen av gårdagen. Vad jag och Jesper fick uppleva var något utöver det vanliga. Bröllopet var bland det vackraste jag skådat på så många vis. Då bruden är kurd var det väldigt mycket dans, sång och glädje som uttrycktes på ett mycket bättre sätt än vad stela svenskar kan och ger utlopp för. Hela rummet var fyllt av kärlek och omtanke, inte bara i den fantastiska dukning och planering paret lagt ner på maten och lokalen utan också i luften bland alla gäster. Jag grät i flera omgångar, inte bara lite charmigt rörd till tårar utan snarare forsande gråt som jag fick tvinga mig till att hejda för att inte förstöra sminket alltför mycket (kan tillägga att jag bättrade på det mer än en gång under kvällen). Kärleken är det vackraste vi har, i alla dess former. Nu är problemet bara att jag inte kan tänka mig att gifta mig någon annanstans än på Grand Hotel i Stockholm... 
Kände mig faktiskt väldigt fin igår i min klänning. Var rädd att jag skulle vara "överklädd" vilket visade sig vara en löjlig oro. Jag dinglade i botten av alla vackra kvinnor, klänningar och håruppsättningar. All färg och alla nationaldräkter var häpnadsväckande vackra! 
Vigseln var kort och rakt på sak, precis som det ska vara enligt mig. Brudgummens syster sjöng vid intågandet och jag önskar jag hade filmat för att kunna förmedla känslorna sången framkallade men satt som paralyserad. Åh vad vackert det var!
Efter vigseln var det mingel i en av alla vackra salonger för att önska brudparet lycka och glädje. Jag och Jesper passade på att pussas lite på balkongen, medtagen av all påtaglig kärlek :-). 
Lokalen och dukningen var spm taget ut en saga. 
Efter att vi fått vin i våra glas dansade brudparet in vilket resulterade i dans för alla gäster i säkert en timma innan kvällen tog oss vidare till den fantastiska middagen. 
Efter middagen och en hel drös med tal var det brudgummens tur att tala, vilket han gjorde med bravur följt av en sång till sin nyblivna hustru. Här brast det för mig totalt varpå våra bordsgrannar frågade om jag var okej ha-ha. Har alltid varit kär i kärleken. Kan förvara mig med att det inte fanns några torra ögon i salen under den stunden. 
Har bara träffat Saba och Martin en gång (plus några få ögonblick igår) men av vad jag upplevt och av alla tal att döma är de fantastiska människor, så varma och jordnära, och jag avundas de människor som känner dem väl. 
Passade på att ta lite toalett-selfies he-he. Förvånansvärt nog höll uppsättningen under hela kvällen trots all dans. Vad som inte höll däremot var mina skor som nu måste kasseras. Men det var det minsta priset att betala för att få uppleva en sådan magisk kväll! 
Dansen och festen bara fortsatte och fortsatte och höjde temperaturen i rummet med minst ett par grader! 
Lyckades fånga en del av buketten i slutet på kvällen då bruden gjorde det klassiska kastet till medlodierna av Beyoncés "All the singel ladies". 
Vi bad en okänd gäst ta kort på oss precis innan taxin rullade fram för hemgång, ingen lyckad bild men den får summera detta inlägg. Ingen bild, video eller låt kan göra denna sagolika kväll rättvisa. Jag unnar Saba och Martin all lycka och glädje i framtiden och hoppas att en vänskap kan växa fram under somrarna ute på Arhoma! 

/

En arbetsvecka

Veckan har till största del bestått av jobb och träning. Har åter funnit löpglädjen vilken fattats mig sedan några månader tillbaka. Detta medför en  enorm glädje och lättnad då jag mer eller mindre identifierar mig med löpning då det alltid varit min tillflykt. Det är något jag är bra på, något jag kan kalla "min-grej" och utöva då annat inte alltid går vägen. Har sprungit tre gånger denna vecka, ska försöka få in rutin på åtminstone två löp-pass i veckan framöver . Det är mycket annan rolig träning jag vill hinna med också he-he. 

Annars har det inte hänt så mycket mer roligt i veckan, var och badade med Jesper i måndags vilket var mysigt. På kvällen överraskande Sofia och Rebecka mig med att säga att de var i Uppsala så vi möttes för middag och lite vin på Lingon. En fantastisk varm och härlig sommarkväll fylld med skratt. Fina, fina tjejer <3!  
/

Helg i turbofart

Veckans helg har sprungit förbi. Fredag innebar träning följt av kvällsjobb, lördagen utspelade sig i omvänd ordning med först jobb och sedan träning. Senare på kvällen kom några vänner hit för att grilla och dricka lite alkoholhaltiga drycker. En otroligt mysig kväll på vår innergård där man efter mörkrets fall kunde vistas i kort kjol och linne utan att frysa. Högsommarvärmen är här! Ett sista jobbpass avverkades ikväll och imorgon är jag ledig = stranden! 
Kände mig väldigt somrig i blått och vitt!
Hälften av gänget! 
Vi spelade världens roligaste drinklek i timmar, två gånger var vi tvungna att åka och köpa nytt groggvrike för att kunna fortsätta spela hehe. 
Bilden togs strax efter tio ikväll. Är det över 20 grader hela natten räknas det som en tropisk natt, ååå älskade sommar!