/

Your wild heart will live for the younger days

Första advent till ära har jag tillsammans med familjen spenderat på Ikea och Birsta. Verkligen en mysig dag med god mat och shopping. Väldigt kul också att få hänga med syster då vi annars alltid går om varandra och som mest "umgås" i soffan halvsovandes efter jobb/skola. Jag införskaffade mig matlådor (vuxenpoäng), en hylla och några galgar från Ikea och fyndade bland annat en nyårsklänning på Birsta. Blev helt betuttad i den direkt och längtar tills jag får använda den i Åre om ganska precis en månad. Den kändes lite elegant då den går över knäna och är hög i halsen. 


/

Veckan som varit

Klockan är strax efter nio och jag är färdigtränad och redo för jobb, känner mig himla duktig måste jag säga. Dock kändes det inte lika skönt då väckaren ringde 05.45 för andra dagen i rad och det var kolsvart ute ha-ha. Men nu skiner solen och det är snart helg! Jag är på himla bra humör idag då jobbat hela veckan (äntligen!), hunnit med träningen och utöver det hängt med vänner som får mig så levnadsglad! Att jobb och rutiner kan få en på så gott humör? Solen gör väl sitt också. 

Har inga riktiga bilder att bjuda på förutom denna snap-printade bild jag tappert försökte få skärpa på medan jag rockade rockring här om dagen. En träningsform jag fått upp ögonen för och avslutar många pass med. De inre magmusklerna får verkligen jobba! /

Många drömmer om ett evigt liv fast än att de inte vet vad de ska ta sig till en regnig måndageftermiddag

Det är måndag och i god rutin blev det ett Body Balance-pass följt av mage som lunchträning. Har verkligen fastnat för Body Balance, som yoga fast med lite mer styrkeinslag. Behöver verkligen rörligheten i det passet då jag börjat slarva med stretchingen.

Annars då? Jag behöver inte säga att helgen var bra för det är dem alltid. I fredags firade vi Rebecka som fyllde 19, dock hade jag efter dåligt vattenintag huvudvärk så jag tog bilen hem och somnade runt elva. Lördagen spenderades med mormor och Vera innan jag tränade Body Pump och sedan drog iväg på personalfest. En otroligt bra kväll måste jag säga! Helgen avslutades med några timmars jobb innan jag och pappa sedan i vanlig söndagsanda placerade oss i soffan framför en krigarfilm. Livet är bra!