/

Favoritårstiden

Alla årstider har sin charm, men jag måste ändå säga att tidig höst tar alla priser. Detta är min tid. Dagarna är fortfarande varma och ljusa men luften är sådär härligt fräsch. Människorna är fortfarande solbrända och utvilade efter sommaren med ny energi att förverkliga nya drömmar och mål. Skolan startar. Nya studenter cyklar omkring i nollekläder och sprider livsglädje. Det går fortfarande bra att sitta på uteserveringar och ännu är det okej att gå barbent. De första ljusen tänds på kvällarna tillsammans med en kopp te framför idol. Allt är precis som det ska vara samtidigt som allt är spännande under denna nystart som kommer lika pålitligt varje år. Jag är alltid lyckligast på hösten. Det gäller även denna höst. Jag cyklar omkring och kommer på mig själv att le utan anledning. Allt känns lätt och roligt och jag har grejer att se fram emot varje helg till mitten på oktober. Livet är härligt just nu. 


/

Söndagglad

Trots en sen natt igår efter inflyttningsfest med så mycket skratt att jag har träningsvärk i magen idag var jag uppe och studsade vid 08 imorse. Jag hade tid för att fylla på fransarna vid nio nämligen, vilket verkligen var på tiden. Nu är de fylliga och fräscha igen! Sedan dess har dagen gått i ett. Förmiddagen ägnades åt att städa och förbereda matlådor och på eftermiddagen hade jag bokat in en fika och stadsvandring med Ronja som flyttat hit för att läsa veterinär. Så himla kul med människor hemifrån! Därefter cyklade jag och Julia iväg till Vanheim för att möta upp ett träningsglatt gäng för intervaller av alla dess former. Att backintervaller kunde vara så kul var verkligen något nytt! Sedan väntade handling men nu har jag äntligen fått landa i soffan och tänkte faktiskt ligga kvar här hela kvällen. Imorgon vankas skolstart. Otroligt peppad! 


/

Sommarlov!

Hejhopp lördag och sommarlov! Igårkväll jobbade jag sommarens sista pass på akuten. Väldigt tråkigt även om jag måste säga att det var skönt att gå hem igår efter den galnaste kvällen jag varit med om vad det gäller antal patienter. Men jag kommer tillbaka som timmis, var så säkra! Planen efter jobbet var antingen mackor i sängen eller utgång med vänner. Dock blev det varken det ena eller det andra då inget riktigt lockade. Istället blev det ett restaurangbesök följt av biljard. En väldigt trevlig kväll!


Idag har jag spenderat dagen på stan med Julia där vi båda shoppat och gjort riktiga fynd. Tröjan nedan är ett av mina inköp. Hade spanat på den ett tag så nu när lönen kommit slog jag till. Har verkligen fått upp ögonen för tjocktröjor, något jag aldrig använt förr. Det är ju Guds gåva till alla oss frusna själar. Varmt, skönt och sådär avslappnat sportigt och snyggt. Detta kommer jag klä mig i höst!