/

FREDAG

Bäst hittills denna vecka:
Hm. Var kanske mitt egna träningspass jag fick till i tisdags. Ett av de bästa jag satt ihop bästa faktiskt ;-). Eller middagen med Öviks-tjejerna i onsdags! 
 
Sämst hittills denna vecka:
Alla mina jäkla Telia-räkningar jag får. Jag har fått fakturor på grejer jag inte tecknat som jag nu måste betala (trots att jag sagt upp dem) eftersom fakturorna skickats ut. Och detta har hänt mig flera gånger. Usch. Jaja. Pengar kommer och går. 
 
Det här tänker jag mycket på:
Vad jag vill göra av min utbilding. Nu då vi läser sexuell och reproduktiv hälsa är jag helt inne på att bli barnmorska igen. Det finns så mycket roligt och jag har verkligen ångest över hur jag ska kunna välja endast ett område att specialisera mig på ha-ha. Vill jobba på alla avdelingar och bli expert på allt. 
 
Vad jag har på mig idag:
Min nya rosa favoritblus, svarta jeans och stövlar med klack. På det ett diadem med pärlor. Kände för att piffa till mig idag ;-). 
 
Fredagssminket:
Som alla andra dagar. Cover all mix för att dölja mina mörka ringar under ögonen, lite puder, eyeliner och mascara. Done. 
 
Nästa vecka ser jag fram emot:
Att få jobba! Som jag saknat det hö-hö. Samt kursen i S-HLR på onsdag. 
 
Vad jag gör denna fredag:
Imorse var det frukost på Norrlands nation med ett härligt gäng som gällde. Sedan plugg på Blåsenhus hela dagen innan Body Pump spm fick bli veckans fredagspass (mitt standard-fredagspass i Kettlebell var inställt :( ). Sedan blev det en sväng på stan för att inhandla det sista inför imorgon, handla mat, hämta ut paket, hem och laga maten och nu myskväll med Jesper i soffan<3. 
 

Morgondagens planer:
Vakna tidigt för att köpa med mig frukost hem till Ebba där det vankas fix och trix innan vi vid elva beger oss till Snerikes för beer-pong turnering dagen lång. Så himla pepp! 

Vad jag ska göra på söndag:
Köpa julpynt! Det är helt sjukt att du inte äger julpynt Jesper trots att du bott här i snart fyra år ;-). Nu då jag är med i bilden blir det ändring på det hö-hö. December är en av årets bästa månader! 

Inte någon bild från idag utan från i onsdags. Var lite piffig med blus då också till skillnad från min annars obligatoriska vardagsuniform i form av stickad polotröja för att hålla värmen.