/

Att skapa ett hem

Saker och ting börjar falla på plats här i mitt nya hem. Det känns mycket mer som hemma då det står disk i diskstället, ljus är tända, kläderna hänger framme, det finns mat i kylen och fotot på min pojkvän pryder väggen. Det känns verkligen som mitt. 

Stor eloge till min pappa som enligt mig är både rörmokare, snickare, ingenjör och arkitekt. Utan honom hade det inte blivit såhär fint. Han kan allt han, min pappa. Ännu en man i mitt liv jag är stolt över! 
Här står det nya badrumsskåpet på plats! Lyfter hela badrummet tycker jag. Ett nytt överskåp följde med men jag har inte bestämt mig än om jag ska byta ut det, trä är rätt snyggt och i sådana fall tappar jag sminklamporna också... Hm. 
Hallen och alla kläder. Tro det eller ej men jag fick faktiskt sprida ut det för att det inte skulle se för tomt ut. Jag som varit orolig att utrymmena inte skulle räcka till ha-ha. Saknas bara skjutdörrar alternativt ett draperi. 
Sovalkoven! Skäms nästan över hur typiskt flickig den ser ut... Jag ser mig inte ens som en "tjejig-tjej". Men är kanske det ändå? Tydligen ha-ha. 
Rosa rosa rosa. Måste göra något åt det så snart ekonomin tillåter ;-). Flyttade kristallkronan från matbordet till soffbordet och tycker att det blev mycket bättre. 
Vad jag är mest nöjd med i lägenheten: min stringhylla! Hade tänkt köpa en "fejk" från någon hemsida då jag inte hittade någon äkta till bra pris på blocket, men så fann jag en helt övergiven ute i farmors garage! Pappa målade om den och taaada. Grymt snyggt om jag får säga det själv.