/

En helg i Stockholm

Jag ska försöka hålla igång detta visuala förevigande av mitt liv. Den senaste tiden har innehållit mycket stress och prestationsångest men idag känner jag mig lättare än på länge faktiskt. Det kanske beror på att jag hade en magisk helg i Stockholm med tjejerna samt det faktum att solen bländats oss med sin närvaro i tre hela dagar efter en period av mycket regn och rusk. Det är pinsamt hur väderberoende jag är. Men det kan inte hjälpas. Har faktiskt börjat äta D-vitamin dagligen redan nu för att liksom lagra upp depoerna i kroppen inför vintern. Här nedan kommer ett gäng bilder från den senaste tiden. 
(null)
Plugg-mys hemma hos Lottis. 
(null)
Jag jobbade några nätter förra veckan och fick erfara hemska larm som jag faktiskt känt behov av att ventilera. Det är sällan det händer trots allt vi får uppleva på jobbet. Men då barn är inblanade blir det hemskt. 
(null)
Såhär har mycket av min tid spenderats. 
(null)
Men också såhär<3. 
(null)
Och såhär. Det finns inget bättre än att kombinera nytta med nöje. Träna med en vän. Plugga med en vän. Och mycket fika där emellan. 
(null)
Jag har fått blommor av Elina och njutit av dem dagligen<3. Jag köper aldrig blommor under sommarhalvåret pga är aldrig hemma då, men nu när det vankas myskvällar på hemmaplan ska det alltid finnas en bukett på bordet som livar upp. 
(null)
En dag förra veckan var det sådär otroligt tungt regnväder. Under cykelturen till Carolina hann jag förbanna mig själv både en och två gånger över att jag ens lämnat hemmet. Men så satte jag mig i en soffa på Carolina och fick pluggsällskap och mycket gjort och påmindes därmed varför jag inte ska plugga hemma. 
(null)
När jag kom ut igen sken solen och livet kändes betydligt bättre än åtta timmar tidigare. 
(null)
Fredagsmorgon klockan 08:30 och jag tog pers i squatclean. DET hör inte till vanligheterna ska jag säga. 1) att jag kände mig stark på morgonen och 2) att jag persade i squatclean. Har stått stilla sååå länge i det lyftet men nu har jag persat två gånger på kort tid. Jag har kommit över min platå! WIHO. 
(null)
Sedan var det bara att duscha och bege sig iväg mot Stockholm. 
(null)
För att möta upp dessa tjejer + Johanna. 
(null)
Vi fick några av höstens finaste dagar och njöt till fullo genom att strosa runt på Stockholms gator. 
(null)
Det var höstmarknader. 
(null)
Och byggnaderna stoltserade med all sin bragd i solen. (null)
Vi lyckades få bord på ett nyöppnat brunchställe efter lite kö. Men det var det fasen värt. Oj oj oj vilken god brunch. Och en väldigt mysig lokal. Le Östermalm hette stället om någon vill testa. Tips!
(null)
Efter lite butikstittande var vi trötta i fötterna och törstiga = vin på en uteservering. Vi fångade det sista av sommaren. 
(null)
Otroligt mysigt<3. 
(null)
(null)
Sedan gjorde vi oss fina för att gå ut och äta middag. 
(null)
Solnedgången var värd att dokumentera. 
(null)
Och middagen lika så. Surfers är verkligen en favoritrestaurang. Kinesiska smårätter. 
(null)
Takdekoration. 
(null)
Jag tog mig hem i tid på söndagen för att hinna med diverse måsten. Hann även med att besöka Morga Hage tillsammans med Jens där vi njöt av solen och höstvärmen. 
(null)
Kolla hur härligt!! 
(null)
Köpte dessa ljuslyktor efter att ha inspirerats av Lovisa. Hösten är verkligen inredningens tid. Allt jag vill är att fixa och dona hemma för att göra det hemtrevligt och mysigt. 
(null)
Imorse strax innan 07 påväg till gymmet. Solen sken och träden brann. En underbar morgon. 
(null)
Och senare idag när jag begav mig ut på eftermiddagens bravader. Intervjuer inför en liten studie vi ska genomföra och sedan någon timmas breefing med några klasskompisar på BMC. En produktiv och härlig måndag.