/

LAS VEGAS

Detta kommer bli svårt; att beskriva min helg i Las Vegas i ord. Bara hotellet gjorde mig mållös, vårt rum var det finaste rum jag bott i och staden i sig var fascinerande. Det fanns till exempel ett Venedig uppbyggt INNE i en byggnad.

Första kvällen startade med lite drinkar på Jespers systers rum där även resten av gänget bodde, därefter blev det en limmotur vidare till nästa stopp, en tapasbar. Jag blev med ens lite nervös då de hade gjort klart för oss att detta var det enda ordentliga målet på hela helgen och jag inte är något stort fan av tapas. Att vara liten, inte äta och omges av ständigt gratis dricka är inte en bra kombo. Men till min förvåning - kanske tack vare fördrinken - smakade allt fantastiskt. Det kan även ha berott på att det inte var någon liten tapasbar i Ö-vik utan en otroligt fin restaurang i Vegas. Därefter hann vi med ännu en bar och ännu rn drink innan vi äntrade nattklubben där "the chainsmokers" spelade och vi hade ett eget bord. Inget mindre än det bord "Jay-C" brukade ha då han var där och festade :-). Kvällen var helt fantastisk rolig och avslutades med efterfest på hotelletstskvåning.

Dag två innebar dagsfest, närmare bestämt poolparty med en egen Cabana. Det var en av de roligaste dagsfesterna jag varit på med Alesso spelandes i bakgrunden. Därefter, påväg tillbaka till vårt hotell för en lite längre powernap innan ännu ett nattklubbsbesök, insåg vi att något var fel då vi skulle ta hissen upp. Vår våning fanns inte. Vi insåg då alla till vår förvåning att vi klampat in på fel hotell utan att ens märka något ha-ha. Så går det då man druckit gratis i fem timmar ute i solen :-).

Jag och Jesper höll på att missa hela lördagskvällen men vaknade lagom till midnatt. Då var det bara att hälla i sig ännu en drink, spackla på sig lite smink och sedan ta sig till klubben. Väl där väntade ännu ett bord, ännu mer gratis dricka och ännu en artist. Bästa bästa Vegas! Helgen avslutades med lite poolhäng på söndagen, dock inget att rekommendera efter att ha druckit i 36 timmar och termometern visar +45 grader he-he.