/

En helt vanlig onsdag mitt i livet

Dagarna efter att man kliver av sista nattpasset brukar alltid vara sega. Man är trött och känner sig bakis och har inte ätit ordentligt på flera dagar. Men idag hörrni! Jag vaknade och kände mig piggare än på länge vid halv två. Lite ångest över att jag sovit så länge såhär när jag nu ska ställa tillbaka (brukar ALLTID vakna av att jag är kissnödig halv tolv), men jag var pigg så jag var nöjd ändå. Jag var så pass pigg att jag storstädade lägenheten, vilket verkligen var på tiden. Därefter åkte jag till gymmet och tränade med Ebba vilket var lika roligt som alltid. Vi har besämt oss för att bygga biceps så idag var andra gången denna vecka vi curlade ;-). Fick dock höra att det var socialt oacceperat att göra det på ett crossfitgym he-he. 
(null)
Ebba följer något lyftarprogram som jag hakade på idag och uppvärmningen var himla utmanande men otroligt skön. När vi skulle snatcha sedan var axlarna öppna på ett sätt jag typ aldrig känt förut. Fantastiskt. Övningarna vi gjorde kommer bli en stående favorit ett tag framöver!
PS: ser ni att det är ljust utanför fönsret? Och denna bild togs 15:54! Våren är påväg! Hörde förresten fåglar kvittra när jag cyklade hem imorse också!! 
(null)
När jag sedan kom hem till min skinande rena lägenhet drog jag igång lite bakning (och smulade såklart ner igen så att jag var tuvngen att dammsuga... igen). Jag gör ju mitt sista pass på HIA på fredag och vill bjuda på något gott och glatt. Dessa kakor må vara barnsliga men är magiskt goda. De kanske kan locka fram några sista leenden innan jag lämnar. 
(null)
Jag fick också världens craving på pressad potatis så lagade det till middag. Det är sällan jag är sugen på mat så det gäller att passa på om det väl händer. Jag var dock inte mer fantasifull än så och det blev därför lax till he-he. Well well. Sedan gjorde jag lite mysigt och pluggade någon timma innan jag romwodade och kröp ner i sängen. Det har verkligen varit en bra onsdag mitt i livet utan någon egentlig anledning.